Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prűd vagyok, így is kellhetek valakinek?
Nagyon érzékeny vagyok szexuális téren.
Nem bírom semmilyen perverziót. A legtöbb itteni kérdést primitívnek, durvának látom. Már az is érkékenyen érint, ha valaki dugásnak hívja a szexet/szeretkezést, nem szeretem a durva dolgokat.
Ettől függetlenül nem vetem meg a szexet, mégis nagyon prűd lehetek, ugye?
Prűd szó jelentése: Álszemérmes, erénycsőszködő. "A prűd ember a nemiségre és az erotikára vonatkozó leghalványabb célzást (szóban, írásban, képen, viselkedésben) tüntetően elítéli, felháborodik a csókolózó fiatalok vagy a rövid szoknya láttán, és fügefalevelet követel az aktszobrokra ".
Nos ha te beszélsz a szexről és a csukott ajtók mögött szabadjára engeded a pároddal a fantáziádat, akkor nem vagy prűd. Én legalábbis azt gondolom, hogy attól, mert nem beszél valaki alpári, közönséges módon a szexről még nem lesz egyből prűd. :) 26/L
Bocs de számomra ez már kimeríti a prűdség fogalmát. Lehet, hogy a szó tényleges jelentése itt nem alkalmazható de így hozzáállva előbb utóbb nagyon unalmassá és monotonná válna az egész.
De lehet csak én vagyok túl perverz amiért legalább egyszer szeretnék szinte mindent kipróbálni/megtapasztalni.
Szerintem ez még simán belefér a "normális" kategóriába.
24/F
dugás - az a prosti és kuncsaftja között van
szeretkezés - meg 2 egymást szerető ember között
Kérdésre a válasz: igen.
Nyugalom Hölgyem!
A nők döntő többsége még a szexet sem bírja,semmilyen formában,semmilyen ideig.Hogy a frigiditás gyanúját elkerüljék;alpáriakká lesznek.Ergo.:Az intelligens férfiak szívesen keresik a NÉMILEG prűd hölgyeket. :)
F33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!