A párom 5 év után elhagyott, mert nem lehet gyerekem. Kellhetek így még valakinek?
Ne szomorkodj, sokan vannak, akiknek egy nö nem csak szülésre jó. Biztos találsz meg párt magadnak - van sok olyan férfi is, akit elhagyott a felesége, gyereke is van, de egy társat keres, akivel boldogan élhet. A barátnöknek is nemsokára felnönek a gyerekei, utánna más lesz náluk is a beszédtéma, meg sok van, kinek nincs gyereke vagy nem akar. De akár örökbe is fogadhatsz, ugy egy szerencsétlen gyereken is tudsz segiteni.
35 évesen még nem vagy öreg, zárd le ezt a kapcsolatot és kezd új életet.
Nehéz eset! A barátnőm szenvedését látom, és látom, hogy a párja egyre türelmetlenebb, pedig amikor elvette őt a pasi az is azt mondta, neki nem számít, hogy nem lehet gyerek. Hát, igen a rózsaszín köd felszáll, és másképp látjuk a dolgokat utána már!
Amúgy ne szomorkodj, van élet gyerek nélkül is, és biztos, hogy lesz akinek kellesz majd, ahogy az előttem szóló is írta. Keress egy elvált apucit, esetleg gyerekkel, meg lehet szeretne így is hidd el, és akkor máris lesz gyereked. Tudom, most ezt könnyű mondani, de az idő majd megoldja!!! Más választás nem nagyon van.
Biztosan találsz magad mellé férfit. Az a kérdés, hogy te mennyire tudod ezt feldolgozni, hogy nem lehet gyermeked, mert ha ez a lelki teher meg keseríthet az új párkapcsolatodat. Ha ez mindig visszatér nálad, mint lelki probléma (ami érthető egy nő részéről) akkor az megmérgezhet bármilyen kapcsolatot.
Sajnálom, hogy ezért elhagyott a párod, én emiatt nem hagynám el azt akit szeretek.
38/F
Elsősorban szerintem az a kérdés, hog téged ez emmnyire gátol az életed kiteljesedésében? Úgy értem. tudnál boldog lenni egy társsal, de gyerek nélkül? Mert ha igen, szerintem ne a gyerektémán görcsölj, hanem olyan párt próbálj találni, aki így is elfogad. Egyébként keress rá a neten, sajnos nagyon sok embernek nem lehet gyereke, nőknek és férfiaknak is... Ha pedig úgy érzed, hogy mégis belevágnál az anyaságba, akkor sincs gond! én pl. régóta szeretnék nevelőszülő lenni, szerintem nagyon jó dolog, bár nem örökre maradnak veled azok a gyerek, csak átmenetileg neveled őket, de szerintem szép dolog segíteni olyan kis emberkéken, akik aztán végképp nem tehetnek semmiről, plánen em arróé hogy megszülettek. Ja! és nem olyan bonyolult az egész, egy tanfolyamot kell hozzá elvégezni, néhány egyszerű kitételnek megfeleni pl. betöltött 24. év, büntetlen előélet stb.
gondold végig, mit is zseretnél kezdeni valójában ezzel a helyzettel, mindennek van oka, biztosan nem véletelünl kaptad ezt a nagy feladatot, hogy pont neked nem lehet gyereked. Hozz ki belőle a lehető legtöbbet, és soha nem a dolgok rossz oldalát nézd! Sok sikert, és remélem megtalálod az utad!!
Nyugodj meg, hogy kellesz.
Az a férfi nem szeretett ennyi az egész, de lesz, aki imád, és nem érdekli, max örökbe fogadtok. Hidd el, rádtalál a nagy ő!
Bocsanat az irasert, de most angol billentyuzetu geprol irok.
Koszonom a biztato szavakat, nagyon kedvesek vagytok! En mar tultettem - amennyire lehet - ezen magam, hiszen mar kb. 15 eve tudom. Eddig azzal vigasztaltam magam, hogy legalabb tudok menni nyaralni, nincs gond, hogy a gyerekre ki vigyaz, nem viszi el a penzt, tobb jut rank. Ez csak vigasz... De most mar ez sincs. Nincs kivel nyaralni menni, nincs kivel szepiteni a hazat... stb. Most is van egy ferfi, aki probalkozik es azt mondja, hogy nem szamit, hogy nem lehet gyerekunk, de ebben mar nem merek bizni. Neki van egy 17 eves fia, de nem lehetett ott, nem lathatta felnoni, mert az anyja a gyereknek nem engedte. Mikor terhes lett, kidobta, mondvan, neki csak gyerek kellett. Szerintem, o is akar majd hamarosan sajatot, akivel vegig ott lehet es en ezt nem adhatom meg.
Azert koszonom, egy kis remenyt adtatok, hogy hatha van valahol egy olyan ferfi, aki ram var....
9:36os vagyok.
Nézd, ne félj ismerkedni! Ne fél attól, hogy majd ő is biztosan akar gyereket.
Én szerettem volna gyereket, de miután elváltam, most már nem tervezem hogy legyen, mert nem nagypapaként akarom nevelni a kamaszodó fiamat, vagy lányomat. Egy őszinte, megbízható társat többre értékelek, akivel valóban jó nyaralni, kirándulni, sírni vagy épp nevetni. Ahogyan írtam, sem ezért, sem azért nem hagynám el azt akit szeretek, mert pld, balesetben megrokkan….stb
Nézd az élet napos oldalát, és ne abból indulj ki, ahogy te azt gondolod másokról, hogy „mindenki” gyereket akar. Nem feltétlen van így.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:30
Koszonom! Kar, hogy keves az ilyen ferfi, mint Te vagy, aki ennyire normalisan gondolkodik! De most mar latom, hogy legalabb 1 van es akkor talan tobb is akad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!