Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én kellhetek így valakinek?
Figyelt kérdés
Tiszta ragya az egész pofám borgyógyászhoz is járok de nem múlnak a pattanások azoktól a kencéktől
sovány vagyok ronda hanyag tartásom is van meg félénk távolságtartó vagyok
ja meg helyesen se tudok írni abba is bele köthetek
2012. júl. 2. 18:43
1/8 anonim válasza:
Ettől simán. Ha viszont te is utálod magad, más miért szeretne? Ezen gondolkozz!
2/8 anonim válasza:
Pattanással hiába mész bőrgyógyászhoz aranyhósom :D menj el kozmetikushoz majd az rendbe teszi a képed.
4/8 anonim válasza:
hány éves vagy ? ha tinédzser kinövöd a pattanásokat a helyesírás meg a te hibád miért nem figyeltél oda órán ! ne izgulj még nincs veszve semmi csak rajtad múlik !
5/8 anonim válasza:
Legyél tisztában a jó tulajdonságaiddal is azért...maszturbálj sokat, sok a felesleges hormonod gondolom.. ÖNBIZALOM!!!!!
6/8 ASOT válasza:
a nagy büdös igazság az...hogy 1% az esélyed párt találni így.
1. a pattanások idővel elmúlnak, járj sűrűbben kozmetikushoz.
2. ideje lenne sportolni erősödni, futni, úszni, kondizni
3. szerintem egy normális fodrász sem ártana neked aki megmondja mi a jó
4. az öltözködéseden is tutira lehetne javítani
5. helyesen írni meg meg lehet tanulni...
7/8 anonim válasza:
igen, valami hasonló lénynek biztosan.
8/8 anonim válasza:
magadnak sem kellesz, másnak miért kellenél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!