Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tényleg ennyire fontos a külső?

Figyelt kérdés

Persze az, de eddigi tapasztalataim alapján a lányok minden mást alárendelnek. Hiába van valaki aki sokkal érdekesebb személyiség, akkor is a helyes pasi a nyerő, bármily érdektelen is. És ami még ennél is rosszabb, hiába szeret valaki teljes szívből, az életét is oda adná érted, mindent alárendelne neked, akkor is a helyes pasi lesz a befutó, aki azelőtt csak annyit mondott, egyszer úgyis megdugom... -t.

És nem ribizlikről, hanem normális, értelmes lányokról beszélek.

2014. ápr. 16. 08:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ez emberfüggő.Én inkább választanék egy olyan pasit ,akivel összhangban vagyok,mint aki csak jól néz ki.
2014. ápr. 16. 23:20
 22/23 anonim ***** válasza:
17%

11:20-al értek egyet, remekül leírta a jelenséget :)))) Ennyire fontos nekik, csak úgy mint az anyagi helyzet. Jóképű és/vagy pénzes pasasnak mindig lesz barátnője, akár egyszerre 4 vagy 5 is, nekik szabad ugye, a szegény és átlagos/csúnya pasasok örülhetnek, ha életükben 1 összejön nekik. A pénz az tipikus dzsoli-dzsóker, ha ronda is vagy, pénzzel megválthatod. A nőknél leginkább ez számít értéknek, nézd meg bármelyik társkeresőt, húspiac lett az egész, szerintem az ottani nők minimum fele "gazdasági" okokból keres társat, érdekkapcsolatra, mert dolgozni azt büdös neki, pénzt költeni viszont szeret, és hát kell egy fejőstehén.

"Te is azokat a lányokat nézed meg akik jól néznek ki nem pedig azokat akik nem adnak magukra nemde?"

Vicces akartál lenni? Szerinted nekik tán alacsonyabbak az igényeik? El kell keserítselek...

"Nem hagynátok abba még ezt a csak a külső a fontos a nőknek meg csak a top pasikra buknak dumát? Én személy szerint már nagyon unom ezt a sírást."

Biztos azért csináljuk mert ez nekünk olyan nagyon nagyon jó igaz? Nektek semmi közötök az egészhez...

"Nézzetek magatokba is egy kicsit, hogy miért nincs sikeretek és próbáljatok meg változtatni rajta."

Mert nem vagyok se Justin Bieber, se kőgazdag. De tudod mit, változtatok rajta. Irány a lottózó!

"A nyavajgással semmit nem iűérsz 56%-os" kontra "Én személy szerint már nagyon unom ezt a sírást..."

Csak én érzek itt nagyon durva ellentmondást? :D hát sajna amíg a tendencia nem változik, addig egyre több ilyen kérdés lesz,ezt garantálhatom...

Lehet engem is lepontozni ha már érdemben nemtudtok cáfolni :D milyen kár hogy a lepontozás nekem is megy,nem igaz? Na lássuk csak...

2015. jún. 27. 01:27
 23/23 anonim ***** válasza:

Ha sikeres akarsz lenni a nőknél, az többnyire 2 dolog függvénye: jó külső, és rengeteg pénz.

Ha jó külsővel születtél, akkor nem lesz problémád soha a nőkkel. Ha átlagos vagy átlag alatti vagy, akkor pénzzel még mindig kompenzálhatsz.

Ha viszont nem vagy se jóképű, se pénzes, akkor csinálhatsz bármit, nem fogsz kelleni a nőknek. Nem, nem ribizlikről beszélek én se, hanem átlag mindennapi lányokról.

Vannak normálisak és értelmesek is, persze, a gond csak az, hogy ők már huszonévesen elkelnek, mivel minden normális férfinek ilyen lány kell (maradnak a felszínes és pénzvadász nők), másrészt mire találsz is egy ilyet, annyi csalódást fogsz begyűjteni, hogy addigra már úgy leszel vele mint a nyuszika a medve fűnyírójával.

A nagytöbbséget a belső értékek egyáltalán nem érdeklik, függetlenül attól hogy itt mit hazudoznak össze-vissza.

#6 ha ennyire fáj az igazság, akkor fáradj át más kategóriába kérlek. Senki nem fog a kedvedért hazudozni csak mert nem bírja a gyomrod. Ment a mínusz neked.

#8 az állatvilág így, az állítvilág úgy. Rendben van, felőlem tolhatjuk a szociáldarwinizmust, de akkor az ellen se legyen kifogásod, ha egy csúcs pasinak egyszerre 8-10 nője van. Tudod, az előnyös tulajdonságnak az evolúció szerint terjednie kell, tehát ha a jópasid melletted mást is kúrkod, annak pont így kell működnie. Na mi van, így már nem tetszik?

Tudod aki A-t mond, az mondjon ám B-t is...

#13 már nem azért de elég rendszeres, hogy valaki 2 zabigyerekkel áll neki keresni egy kedves balekot, amikor már az összes menőmanó végigment rajta. És fel van háborodva, amikor visszanyal a fagyi és ő nem kell senkinek...

2018. aug. 25. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!