Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért beszélik be maguknak egyesek hogy a külső szinte nem is fontos? Vagy tényleg így gondolják? És miért mondják el mindennek azt, akinek számít?
NEM AKAROK PROVOKÁLNI SENKIT!
De szerintem minimum annyira fontos a külső mint a belső.Könyörgöm,ha valaki egyáltalán nem tetszik,hogyan tudna járni vele,vonzódni hozzá?
Nem azt mondom,hogy a belső nem fontos,de a külsőt látja meg mindenki először.
Ti mit gondoltok?
Ötmilliomodszorra is:
Külső megfog, belső megtart! Senkinek sem kell olyannal együtt lennie, akihez nem vonzódik. Pont.
hmm
manapság nem biztos h a külsőt látod elsőre
és a netes ismerkedés ????
és mint az első írta én is ezt tartom
Köszönöm!
2-es: Láttam már ilyen párokat,és nem gúnyoltam ki őket.Mi közöm lenne hozzájuk?Különben is,sok szép duci lányt/nőt ismerek.
Engem már nem izgat túlzottan a dolog,lassan beletörődök abba,hogy soha nem lesz senkim.Pedig nem vagyok se csúnya,se buta,de egyszerűen nem kellek senkinek úgy érzem.
Ezt a harcot meg örökké folytathatnánk,hogy ki mennyire felszínes,nincs értelme.
Köszönöm szépen!
7-es: Mindenkinek meg van a párja,ezen ne görcsölj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!