Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan csaj, aki be meri vállalni, hogy nagyon fontos neki a külső párválasztásnál és fel is meri sorolni ezeket a "követelményeket"?
Nekem fontos, hogy szép, vonzó legyen a párom. Mindenkinek az. Követelményeket nem tudnék mondani annyira, legyen nőies...
25\Leszbikus
Nekem a külső akkor fontos ha egy vadidegen jön oda ismerkedni. Akkor nyilván csak azzal kezdek szívesen bele bármibe is, aki legalább tetszik. A jó pasi nálam azt jelenti, hogy legyen minimum 170cm, de 175cmtől 185cmig a legjobb, legyen vékony(izmok nem kellenek de "mackós" ne legyen), valamennyire legyen jóképű és ne macinaciban meg szandálban mászkáljon.
De pl. most egy olyan pasiba vagyok szerelmes aki egyáltalán nem egy jó pasi, eleinte nekem sem tetszett egyáltalán. Csak sokat beszélgettünk és az eszével, a humorával, a lazaságával nagyon megfogott. Szóval nem vonzó pasiként sem reménytelen csajozni. Tény hogy nehezebb, talán hosszadalmasabb, de nem reménytelen.
Én bevallom!
A küls igen is mérvadó, de mindekinek más a zsánere.
Engem is fogott már meg az ideálonak ellentmondó pasas, de ha csak hozzámszólt nedves lett a bugyim.
A lényeg:
- A megjelenése legyen határozott!
- Ne legyen ilyen hülye mostani stlusú ( pl. yolo, páwa, <- vagy mik ezek a hülyeségek)
- Legyen ápolt és igényes
- Tudja, hogy mi áll jól neki.
- A borossta + 40% férfiasság, ha igényes!
- Az illat is nagyon fontos, és a higiénia ( bár ez beletartozik az igényességbe) Szóval fürödj minden nap rendesen és az már jó pont. ha fogat is mosol főnyeremény!
Nekem már van párom, de mindig is fontos volt a külső régen (kb. 60% belső - 40% külső), amikor még a párkeresési fázist éltem.
Nekem ezek a dolgok tetszenek egy férfi külsején:
- magas, vékony alkat (nem bírom a túl izmos testet, a zsírosat meg még annyira sem)
- aranyos és/vagy karakteres arc (nem szeretem a sablon szépfiús arcot)
- okos kisugárzás, tekintet (szóval látszódjon az arcán az értelem)
- stílusos öltözködés (ne legyen páwa/swag, sem egyéb divatmajom, de szakadt, ízléstelen sem => egy fiú/férfi egy fazonú farmerban és pólóban is tud tökéletes benyomást kelteni)
Asszem, ennyi. :)
Izmos, nagyon durván izmos, annyira hogy kisujjal fel bírjon emelni. Nagyon helyes,hogy a lélegzetem is elálljon.
Nagy,szép szemek.
Semmi páwa,yolo,swag. Tiszta gáz.
Csak a nyers erő,a vonzalom.határozottság.
Nagy nőcsábász,akinek én leszek az 1000 . De az egyetlen. Aki alapból nem hagy békén nyomul és tudja,hogy én kellek neki másra rá se bîr nézni.
És persze fontos,hogy legyenek céljai. Senki nem bírna egy olyan pasit aki otthon ül es varja,hogy eltartsák.
A legfontosabb: sose kelljen aggódnom,hogy megcsal ,mert tudnám,hogy az életénél is fontosabb vagyok számára.
Ha olvastátok a buja fiúk című könyvet akkor tudjátok,hogy olyanra gondolok,mint Rowdy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!