Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tényleg ennyire fontos a külső?
Persze az, de eddigi tapasztalataim alapján a lányok minden mást alárendelnek. Hiába van valaki aki sokkal érdekesebb személyiség, akkor is a helyes pasi a nyerő, bármily érdektelen is. És ami még ennél is rosszabb, hiába szeret valaki teljes szívből, az életét is oda adná érted, mindent alárendelne neked, akkor is a helyes pasi lesz a befutó, aki azelőtt csak annyit mondott, egyszer úgyis megdugom... -t.
És nem ribizlikről, hanem normális, értelmes lányokról beszélek.
Hjaj istenem :D szegények. mindjárt elsirom magam.
A nyavajgással semmit nem iűérsz 56%-os lehet oltani a nőket hogy igy szukák meg ugy szukák. Van is rá példa az tény. De nem mindenki..
Nagyon érdekes hogy mennyire elitéled azért a csajokat mert először szeretnék ha megtetszene nekik a srác.
Na már most csak 1 kérdés. Te összejönnél 1 csúnyább csajjal? Mert ismerek 2-t is akik nagyon vágynak egy kedves megértő srácra aki végre önmagukért szeretné és nem fontos a külsőség.
1 szavadba kerül és irok privit ha szerintem a külső egyáltalán nem számit.
beszélgetés nélkül semmit se ér a külső.
de elképzelhető, hogy a külseje miatt megtartom a távolságot, és akkor nem lesz jó beszélgetés.
"A nyavajgással semmit nem iűérsz 56%-os lehet oltani a nőket hogy igy szukák meg ugy szukák. Van is rá példa az tény. De nem mindenki.. "
Nem mindenki, csak 10-ből 8. Ezt még maga Noydra is elismerte hogy így van. Úgyhogy van alapja az általánosításnak.
"Nagyon érdekes hogy mennyire elitéled azért a csajokat mert először szeretnék ha megtetszene nekik a srác."
Azért ítélem el őket, mert nem a srác tetszik meg nekik, hanem a pénze meg a kocsija.
"Na már most csak 1 kérdés. Te összejönnél 1 csúnyább csajjal? Mert ismerek 2-t is akik nagyon vágynak egy kedves megértő srácra aki végre önmagukért szeretné és nem fontos a külsőség.
1 szavadba kerül és irok privit ha szerintem a külső egyáltalán nem számit."
A szép meg a csúnya relatív fogalmak, csak azt furcsállom akkor, hogy a pénzes sportkocsis fószeroknak akár egyszerre 4-5 barátnőjük is van, egymással is csalják őket, és persze ezt a lányok "elnézik" nekik. Ha nem ez lenne a domináns, akkor valóban nem lehetne pénzzel meg külsőségekkel csajozni, mint ahogy lehet. Mindenesetre megnézném azokat a "csúnyább" csajokat, mert zsákbamacskát nem szeressük, mondani pedig mindent lehet.
"Mert nyilván minden nő szétkefélt 40 évesen azért, mert veletek nem jön össze? :D"
A döntő többség, főleg hogy egyre kevesebb az együttélés meg a házasság. A másik véglet meg hogy aggszűz ,mert várta-várta az ideálpasiját, szigorúan pontokba szedve az elvárásait, és ő persze sosem jött el. Hát úgy kell nekik :D
hát besz*rok rajtad :D:D
24 éves vagyok. Se sport kocsim, se egetverően sok pénzem nincs mégis elég jó csajokat szedtem össze életemben.. Akiknél eddig probálkoztam 20-30% lehetett olyan amilyet te leirtál.
Szerintem inkább az önsajnálatot kellene megunni vagy esetleg nem a legnagyobb ribiknél probálkozni és nem lennél ilyen elkeseredett.. :))
Akkor nyilván igen szerencsés környezetben laksz, hogy csak a 20-30% felszínes és anyagias. Sajnos a legtöbb helyen nem ez a helyzet. Ami különösen elszomorító, hogy lassan 10 éve heti 8-10 ilyen kérdés van a lányokról, és mindezt úgy teszik fel, hogy fogalmuk sincs, mit írt előtte a másik. Oké, biztos van, aki 4-5 kérdést is kiírt egymaga, de azzal védekezni hogy "az összeset egy ember írja ki" az bugyuta konteó.
Önsajnálat lenne? Én inkább örülök hogy ezek messzire elkerülnek,dehogy kéne nekem egy ilyen. Csak tényeket állapítok meg. Azoknál próbálkoztam, akik bejöttek nekem, ebben meg mi a fura? Hogy sok más pasas is nyomul rájuk? Ismered a mondást: jobb egy dúsan terített asztalon megosztozni másokkal, mint egyedül megenni a szart...
én sem azt tapasztalom legtöbbször, amit a kérdező. kevés olyan nőt ismerek, akinek csak pénz/jó külső kell, aztán lehet dugni..persze, vannak ilyen rib.nc csajok, de leginkább egy bizonyos értelmi szintű rétegben. normális társaságban én nemigen látok ilyet.
persze, sok "felszínesekanőkcsakpénzéskülsőkellnekik" kérdést látok itt, DE A GYIK NEM REPREZENTATÍV AZ EGÉSZ TÁRSADALOMRA!! számomra egyértelmű, hogy itt jóval több nőkben csalódott ember gyűlik össze, mivel itt leírhatják a gondjaikat, és még egyetértésre is találnak egymás közt. de senki ne vonjon le általános következtetéseket a gyikből a valós társadalmunkra, mert bár lehet, hogy önmagának vigasztaló ("a nők mint felszínes pi.sák"), de nagyon torz következtetést fog levonni.
Az jó ha kevés ilyen nőt ismersz, ez viszont nem jelenti azt hogy kevés ilyen lenne. Épp ellenkezőleg, a normális réteg az ami rohadt vékony. 10 lányból 8 sajnos felszínes és anyagias. Én ezt tapasztalom/tapasztaltam, közvetlenül és közvetetten.
Az is igaz, hogy a GYIK nem reprezentatív az egész társadalomra, de ki mondta, hogy csak ezen a weboldalon jelennek meg ilyen élménybeszámolók? Van még pár ezer, ne aggódj. És mily meglepő, függetlenül a szerzőtől, minden élménybeszámoló kísértetiesen egybevág. Ebből már le lehet vonni bizonyos következtetéseket.
Aki pedig még ezek után sem hiszi el, az maga is meggyőződhet róla ismerkedések során...én szóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!