Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha erre így reagált, az mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha erre így reagált, az mit jelenthet?

Figyelt kérdés
1 év után végre elmondtam valakinek, hogy tetszik nekem. Van valakije, de akármikor szóba kerül a "kapcsolatunk", mindig mondja, hogy én lennék számára a tökéletes, csak kár, hogy osztálytársak vagyunk. Miután elmondtam Neki, ő elmosolyodott, szenvedélyesen nézett és mondta, hogy nem kell magam rosszul éreznem..Basszus, kihúzta belőlem a szavakat, de nem mondta el, hogy Ő erről mit gondol. Miért lehetett ez? Azt tudom, hogy én is tetszem neki, csak vannak köztünk akadályok. Jó egyáltalán, hogy bevallottam Neki? Már nagyon szenvedek.
2009. dec. 21. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért mondta, hogy nem kell rosszul érezned magad, mert ravasz és kicifrázta a "maradjunk barátok" sablonos szöveget. Ügyes a csaj :D
2009. dec. 21. 18:26
 2/6 A kérdező kommentje:
de ne már, ez olyan gáz. én nem vagyok Neki közömbös, csak van valakije, meg fél, hogy mi ketten összejövünk.
2009. dec. 21. 18:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne áltasd magad, mert csak rosszabb lesz
2009. dec. 21. 18:30
 4/6 A kérdező kommentje:
nem áltatom, ez tény, egyértelmű. amúgy nem is lány, én vagyok a lány.
2009. dec. 21. 18:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá közvetlen az érzéseire. Ennél jobb módszer nincs.
2009. dec. 21. 19:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ő a fiú O.O Erre nem tudok mit reagálni.
2009. dec. 21. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!