Szerintetek vajon Piton hogy reagált volna erre? (Harry Potter)
Figyelt kérdés
Arra, ha mondjuk Harry nem fiúnak hanem lánynak születik és az édesanyjára hasonlít?(persze vmi lány névvelxD)2011. júl. 21. 19:06
1/25 A kérdező kommentje:
mert?születhetett vna lány gyreke is Jamesnak meg Lillynek..-.-"
2011. júl. 21. 19:48
2/25 anonim válasza:
Mit kellett volna szólnia? Gondolod szerelmes lett volna belé? Akkor kellett volna valamit szólnia, ha kiderül, hogy korábban lány volt.
3/25 A kérdező kommentje:
úgy értem h akkor folyton piszkálta volna a "csajt" vagy békénhagyta volna SZERINTETEK?
2011. júl. 21. 19:55
4/25 anonim válasza:
Hát biztos egy kicsit furcsa lenne neki ha egy Lili 2őt kéne megvédenie, tanítani meg undoknak lennie vele... :) de biztos jobban védte volna a kicsi Lilyt :)
Sőőőőt lehet átment volna Pedomaciba :D
5/25 anonim válasza:
Lehet, hogy akkor nem is rakatta volna magát a griffendélbe és biztos másképp viselkedett volna vele ha a mardekárba kerül.
6/25 A kérdező kommentje:
pedomacixD
de mégha nem is a mardekárba kerül Piton elég érdekes helyzetben találja magát...talán megpróbálta volna levegőnek nézni de sztem nem nagyon piszkálta volna(feltéve ha tényleg az anyjára hasonlít)
2011. júl. 21. 22:42
7/25 anonim válasza:
Piton azért volt undok Harryvel mert Jamesre emlékeztette, akit utált a személyisége miatt is és mert övé lett Lily.Ha lány lett volna, akkor Lilyre emlékeztette volna és akkor szerintem elment volna a Roxfortból mert fájt volna a szíve.
9/25 A kérdező kommentje:
hasonlóra gondoltam én is...elég rossz helyzetben lett volna szegény..
2011. júl. 23. 15:59
10/25 anonim válasza:
Szerintem biztos nem ment volna el, mert meg kell védenie. A többi igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!