Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek vajon Piton hogy...

Szerintetek vajon Piton hogy reagált volna erre? (Harry Potter)

Figyelt kérdés
Arra, ha mondjuk Harry nem fiúnak hanem lánynak születik és az édesanyjára hasonlít?(persze vmi lány névvelxD)
2011. júl. 21. 19:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem felesleges bolygatni a sztorit. Rowling befejezte, egy amatőrtől meg nem lehet olyan sztorit meg hangulatot várni, mint az eredeti szerzőtől.....
2011. júl. 30. 23:49
 22/25 anonim ***** válasza:

Utolsó:nem is az a lényege szerintem, és én épp ezért egyáltalán nem is törekszem rá... Meg se próbálok hasonló stílusban írni, épp ez a lényege.

Amúgy ha kész lesz, szívesen elküldöm annak, aki kíváncsi rá :)

2011. júl. 31. 10:24
 23/25 anonim ***** válasza:

Kész vagyok az első fejezettel, itt lehet elolvasni ;-) (akit érdekel).

[link]

2011. aug. 7. 08:52
 24/25 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy védelmezné. Mondjuk, ha úgyanúgy nézne ki, mint Lily, akkor szerintem még jobban összetörne a szíve.

Tudtátok, hogy amikor Lily meghalt, terhes volt a második gyerekével és Perselust akarta a gyerek keresztapjának? Tumblr-en olvastam.

2011. okt. 7. 13:36
 25/25 anonim ***** válasza:
az kamu. Ami tumblr-re kerül, 95%-ban kamu :D
2014. márc. 14. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!