Szerintetek vajon Piton hogy reagált volna erre? (Harry Potter)
Figyelt kérdés
Arra, ha mondjuk Harry nem fiúnak hanem lánynak születik és az édesanyjára hasonlít?(persze vmi lány névvelxD)2011. júl. 21. 19:06
11/25 A kérdező kommentje:
lehet nem is lett volna ennyire "ellenszenves" mindenkivel...talán egy sokkal kedvesebb Piton prof-t ismerhettünk volna meg
2011. júl. 23. 21:50
12/25 anonim válasza:
Ha Harry lány lett volna és nem lett volna vele ilyen negatív, akkor a végén sem lett volna ez a csavar és akkor "csak" egy egyszerűbb szereplő lenne.
13/25 anonim válasza:
Hű, nagyon tetszik nekem ez az ötlet, nem akar valaki erről véletlenül fanfic-et írni??:) Szívesen elolvasnám :D
Amúgy szerintem, ha lány lett volna Harry, Pitonnak attól még ugyanúgy kellett volna védelmeznie őt, és ezért nem hiszem, hogy otthagyta volna a Roxfortot... Tutira majd'megszakadt volna a szíve, de szerintem igyekezne keresztülnézni rajta és semmibe venni, hogy ne okozzon magának még több fájdalmat... :'(
Fuuh, annyira tetszik ez az ötlet, komolyan, kedvet kaptam hozzá, hogy megírjam :DDD
14/25 A kérdező kommentje:
ha megírod elküldhetnéd nekem:)
2011. júl. 24. 21:10
15/25 anonim válasza:
Oké:D tegnap annyira felbuzdultam ezen, hogy nekikezdtem :D Imádok írni, és a Harry Pottert is imádom <3
16/25 anonim válasza:
Ugyanúgy az elejéről kezded, hogy Hagrid hozza Dursleyéknak a kis nemtudomilyen Pottert?
17/25 anonim válasza:
Neem, 15éves "Harry" a történet kezdetén...
18/25 anonim válasza:
majd nekem is küld el:Dnagyon kíváncsi vagyok rá:D
19/25 anonim válasza:
Aha, majd én is elolvasom, ha kész lesz.
20/25 anonim válasza:
erre az utolsóra én is kiváncsi vagyok, ha kész lesz elküldöd vagy vmi???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!