Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek vajon Piton hogy...

Szerintetek vajon Piton hogy reagált volna erre? (Harry Potter)

Figyelt kérdés
Arra, ha mondjuk Harry nem fiúnak hanem lánynak születik és az édesanyjára hasonlít?(persze vmi lány névvelxD)
2011. júl. 21. 19:06
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
lehet nem is lett volna ennyire "ellenszenves" mindenkivel...talán egy sokkal kedvesebb Piton prof-t ismerhettünk volna meg
2011. júl. 23. 21:50
 12/25 anonim ***** válasza:
Ha Harry lány lett volna és nem lett volna vele ilyen negatív, akkor a végén sem lett volna ez a csavar és akkor "csak" egy egyszerűbb szereplő lenne.
2011. júl. 23. 22:29
 13/25 anonim ***** válasza:

Hű, nagyon tetszik nekem ez az ötlet, nem akar valaki erről véletlenül fanfic-et írni??:) Szívesen elolvasnám :D

Amúgy szerintem, ha lány lett volna Harry, Pitonnak attól még ugyanúgy kellett volna védelmeznie őt, és ezért nem hiszem, hogy otthagyta volna a Roxfortot... Tutira majd'megszakadt volna a szíve, de szerintem igyekezne keresztülnézni rajta és semmibe venni, hogy ne okozzon magának még több fájdalmat... :'(

Fuuh, annyira tetszik ez az ötlet, komolyan, kedvet kaptam hozzá, hogy megírjam :DDD

2011. júl. 24. 19:48
 14/25 A kérdező kommentje:
ha megírod elküldhetnéd nekem:)
2011. júl. 24. 21:10
 15/25 anonim ***** válasza:
Oké:D tegnap annyira felbuzdultam ezen, hogy nekikezdtem :D Imádok írni, és a Harry Pottert is imádom <3
2011. júl. 25. 11:28
 16/25 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy az elejéről kezded, hogy Hagrid hozza Dursleyéknak a kis nemtudomilyen Pottert?
2011. júl. 25. 11:52
 17/25 anonim ***** válasza:
Neem, 15éves "Harry" a történet kezdetén...
2011. júl. 25. 12:13
 18/25 anonim ***** válasza:
majd nekem is küld el:Dnagyon kíváncsi vagyok rá:D
2011. júl. 25. 14:12
 19/25 anonim ***** válasza:
Aha, majd én is elolvasom, ha kész lesz.
2011. júl. 25. 14:12
 20/25 anonim ***** válasza:
erre az utolsóra én is kiváncsi vagyok, ha kész lesz elküldöd vagy vmi???
2011. júl. 30. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!