Ki Piton Harry Potternek?
Piton Harry anyukájába volt szerelmes. Nincs köztük rokoni kapcsolat.
Egyébként milyen a film? Jó?
nem, szimplán csak a tanára volt, aki szerelmes volt Harry anyjába, de utálta a fiút, mert külsőre nagyon hasonlított az apjára, akit szintén gyűlölt, mert amíg együtt jártak a Roxfortba, James folyton szívatta őt, + "elvette" előle azt a nőt, akit egészen kiskora óta szeretett. ezek után te kedvelnél valakit? :)
és igen, védelmezte Harryt, azért, amit Dumbledore mondott neki: "ha igazán szeretted Lilyt, akkor megvéded a fiút." vagy vmi ilyesmit, de ez volt a lényeg. :D
nekem Piton mindigis ellenszenves volt, de a könyvben és a filmben is egyaránt megsirattam, a halálát is, és a Herceg meséje c. fejezetet/részt a filmben végigsírtam. :'( főleg mikor Piton megidézte a patrónusát. :/
\több ismerősöm, akik nem olvasták a könyvet, szintén azt hitték, hogy az apja volt Harrynek.\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!