Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj akinagyon tetszik és szeretem is és elmondtam neki az egészet erre anyit reagált h neki is tetszek de ismerjük meg egymást jobban ez alat azt értette h adjak neki időt? Benne még nem alakult ki velem kapcsolatba semmi?
előző: -.-
sztem nincs ezzel semmi gond. adj neki időt, h megismerjen. vlsz normális csaj, nem rögtön a szexel akarja kezdeni a dolgokat, hanem kíváncsi rád, mint emberre, ami jó jel (1 1éjszalás neumránál nem mondjuk, h +akarunk jobban ismerni :D)
beszélgessetek, javasolj közös programokat ( és azok alatt még ne nyomulj csókkal, + ilyesmivel, h ne riadjon el. legalábbis kezdetben).
finoman érdeklődj később, h mire jutott a megismeréssel kapcsolatban.
ő majd +adja neked a választ.
sok sikert :D
hat meg ne indits azzal egy lanynal hogy "szereted", ez milyen mar? elso pillantasra van vonzalom, meg talan fellangolas is, de komoly erzelmeket ne degradalj igy.
Valoszinuleg tenyleg bejossz a lanynak ha nem futott el emiatt rogton az elejen, de kicsit vegyel vissza.
Mondd meg neki, hogy persze, te se ugy ertetted hogy most rogton legyen a baratnod, de szeretnel talalkozni vele, egyutt lenni, megismerni, es meglatjatok hogy alakul.
Aztan ha nem nyomulsz tulsagosan akkor ugy fog alakulni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!