Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meleg beállítottságú lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tomma kérdése:

Meleg beállítottságú lány van, aki hozzám jönne?

Figyelt kérdés
Én egy 24 éves srác vagyok aki most csinálja a második diplomáját, ugy gondolom hogy elég értelmes és okos ember vagyok, jó családi háttérrel és csak boldog szeretnék lenni, és nem szeretném a környezetem tudtára adni hogy a pasik vonzanak, biztos van olyan okos, értelmes és kedves, csinos jóravaló lány aki hasonlóképpen gondolkodik mint én. És együtt kéz a kézben boldogok lehetnénk! Hol találok ilyet kérlek szépen titeket hogy segítsetek! :(

2014. ápr. 14. 17:00
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:

Nem kellett volna, ilyen buta kérdést kiírni. Megkímélhetted volna magad.

Mellesleg "tanult" ember lévén tudhatnád azt, hogy "és"sel és "én"nel nem kezdünk mondatot és minden betűt nagy kezdőbetűvel írunk. Persze lehet, hogy én sem írok helyesen, de én legalább nem állítom azt, hogy húú de okos vagyok.

Szívesen!

2014. ápr. 23. 14:46
 52/58 A kérdező kommentje:

figyelj.. olyan kérdést írok ki amilyet akarok, nem kell elolvasnod és nem kell kommentálnod, ilyen egyszerű a képlet..

természetesen tisztában vagyok a helyesírási szabályokkal...de igen valószínűleg úgy csináltam két diplomát, hogy minden mondatot kisbetűvel kezdtem XD

csak tudod tenultam olyat is, bár nem sokat, hogy gyorsés gépírás, és ott bizony az ilyenekre sokszor kevésbé figyelünk mert nem ez a lényeg.. szoval jopár dologot nem tudsz rólam és mégis osztod itt az észt...törődj a sajt életeddel inkább

2014. ápr. 23. 15:06
 53/58 anonim válasza:

Most olvastam, amit írtál, viszont van néhány dolog, amit nem épp értek.

Mármint miért kell feltétlen meleg nő? Hogy akarsz vele boldogságot... így?

Ahhoz, amit leírtál, egy heteroszexuális is pontosan megfelelne, nem kell meleg legyen. Furcsa, ilyen életfelfogású emberrel még nem találkoztam.

Inkább az nem igazán akar lejönni, hogy ebben milyen boldogságot látsz. Mert max egy dolog van. A gyerek. Viszont gondolj bele abba, hogy ha esetleg mégis találsz egy pasit, akkor az a gyerek csúnyán meg fogja sínyleni, ha elhagyod. Ebbe érdemes belegondolnod/notok.

Egyébként sokan gondolkodnak így a melegek közül, hogy egy jó áll házasság majd bejön, és akkor nem kérdőjelezi meg, hogy te "normális" vagy. Közben persze megy a "félrekacsintás".

Bár téged inkább biszexuálisnak mondanálak. Ez viszont, hogy nem lennél boldog egy férfi mellett, ha egyszer meleg vagy... őmmm... ez valahogy felfoghatatlan.

Mármint a tudat, hogy nem vagy olyan, mint a többi férfi, és nem egy nőt tudsz magad mellett, hanem egy férfit zavar? Vagy az, hogy nem lehet utódod? Az emberek és család véleménye? Vagy mi az, ami nem hozza el a boldogságot, egy "olyan" kapcsolatban számodra?

Olyan vágyaid és olyan céljaid vannak, amik ütik egymást. Szerintem.

Végül is nem hülyeség, amit írsz. De inkább úgy tűnik, hogy érzelemmentes kapcsolatra vágysz. Mivel tudod, hogy ő is meleg, így nem zavar, ha esetlen félrenéz? Egyáltalán hogy tervezted ezt? Egy félrelépés megengedett? Belefér több is? Mindkettőtök részéről?

Vagy azt gondolod, hogy találkozol azzal a nővel, aki "kigyógyít" a homoszexualitásból, mint a mesékben?

Ez rövidtávon tényleg rendben lehet, de ha családos ember leszel, és bekerül az a bizonyos harmadik személy, akkor elég kínos helyzet alakulhat ki.

Másrészt lehet, hogy neked ez megfelelő lenne.

Van, hogy nem feltétlen kell szerelem egy kapcsolathoz, hanem elég a tiszta szeretet is, hogy együtt maradjatok.

Nagyon elgondolkodtattál. Bocsi, hogy ilyen hosszan írtam. ;)

19/L

2014. ápr. 23. 15:31
 54/58 anonim ***** válasza:

Szerintem nála nem az a "gond",hogy meleg.Ez csak mellékes.Hanem neki az a boldogság,hogy másoknak megfelelhet.Ha heteró lenne is ilyen lenne.

Én pl ha heteró lennék sem szeretnék családot,gyereket.Attól,hogy az ember heteró még ezek nem következnek egyenesen,köztük is vannak,akik más életfelfogásúak.

Amúgy meg minek kell csinosnak lennie,ha nem is vonzódsz hozzá???????Ez is csak azt mutatja,hogy megakarod mutatni,hogy neked milyen csinos van.Pfff.

Mondom neki totál nem a saját vágyai számítanak,csak a kirakat.

2014. ápr. 23. 16:00
 55/58 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon a reakciód 19/L csak mostanában nincs sok szabad időm és nem tudtam reagálni, de fogok! :)
2014. ápr. 29. 08:51
 56/58 anonim ***** válasza:
Nézelődj leszbi társkeresőkön.
2014. ápr. 29. 09:47
 57/58 anonim ***** válasza:
100%

Huh... Elkezdtem olvasni ezt, és kb. a 4. oldalig eljutottam, de agyilag lezsibbadtam, plusz a rossz szemem miatt el is kezdett fájni a fejem :D de ez nem ide tartozik, még ha szemdoki lennél kérnék időpontot, de így :D na mindegy :D Szóval, én se teljesen értettem, viszont nem fogok olyan kérdéseket feltenni, amire már korábban is az volt a válasz, hogy mi ezt nem érezzük...

Nem lehet, hogy az van benned, hogy a körülötted lévő emberek szinte mind homofóbiás? és talán félsz, hogy megtudja a környezeted és inkább belemenekülnél egy ilyen semmi kapcsolatba. Sőt ez még kapcsolat se lenne, csak együtt laktok. Akkor már lakótársat is kereshetnél, és az olyan embereknek maximum azt mondjátok, hogy együtt vagytok, közbe Te is éled a meleg életed meg a lány is. Leszbikus vagyok, de fogalmam sincs mire lenne ez jó, amiben a segítségünket kéred... Plusz ha segítségünket kéred, illő lenne válaszolni azoknak is, akik nem értik és feltettek egy két kérdést, hogy világosabb legyen. De sok sikert :)

22L

2014. ápr. 29. 14:08
 58/58 anonim válasza:

Szívesen ;)

19/L

2014. máj. 1. 21:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!