Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meleg beállítottságú lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tomma kérdése:

Meleg beállítottságú lány van, aki hozzám jönne?

Figyelt kérdés
Én egy 24 éves srác vagyok aki most csinálja a második diplomáját, ugy gondolom hogy elég értelmes és okos ember vagyok, jó családi háttérrel és csak boldog szeretnék lenni, és nem szeretném a környezetem tudtára adni hogy a pasik vonzanak, biztos van olyan okos, értelmes és kedves, csinos jóravaló lány aki hasonlóképpen gondolkodik mint én. És együtt kéz a kézben boldogok lehetnénk! Hol találok ilyet kérlek szépen titeket hogy segítsetek! :(

2014. ápr. 14. 17:00
1 2 3 4 5 6
 11/58 A kérdező kommentje:
öhm na jó, igen bevallom, ez tenne boldoggá ;)
2014. ápr. 14. 19:05
 12/58 anonim ***** válasza:

Hát jó :) szerencsére mások vagyunk. Én szeretem megélni a vágyaim. De ha te inkább elfojtod, szíved joga.

Sok sikert a pár(?)találáshoz :)

2014. ápr. 14. 19:10
 13/58 A kérdező kommentje:

csak azt nem értem, hogy miből gondolod te hogy elfolytom.. ha elfolytanám az nagyon rossz érzés lenne, szinte már kínzó.. de nem igazán érzem hogy az lenne, sőt..

tehát tényleg, sztem csak ugy nyilvánítsunk véleményt mások érzéseivel kapcsolatban, ha legalább minimálisan ismerjük az illetőt

2014. ápr. 14. 19:16
 14/58 anonim ***** válasza:
100%
nem értelek... az téged nem tenne boldoggá, ha egy férfi szeretne és te is őt? vagy az tenne boldoggá, ha egy lány nem szeretne és te se őt, de együtt élnél vele? vagy most akkor mi van?
2014. ápr. 14. 19:21
 15/58 A kérdező kommentje:
miért ne szerethetnék egy lányt, attol mert testileg maga a szex nem vonz vele?
2014. ápr. 15. 06:10
 16/58 anonim ***** válasza:
hát szerethetsz, de akkor már nem vagy 100% meleg. ha pedig a szex nem jó vele, úgy tudnál boldog lenni? meg ő is? mert kettőn áll a vásár-
2014. ápr. 15. 07:49
 17/58 A kérdező kommentje:

nem tudom, hogy mi ez, csak azt tudom hogy ezt akarom, és ezt szeretném elérni, akkor lenék boldog

ennyi, igazából nem tudok már mást hozzáfűzni

2014. ápr. 15. 08:05
 18/58 anonim ***** válasza:
84%

Én sem értelek, de először szerintem csak lakótársat keressél, olyan feltétellel, hogy lány legyen. Ha nagy nehezen találsz (mert ki akarna lányként úgy hozzád költözni, hogy azt hiszi heteró vagy), vagy felvállalod magad a hirdetésben (esetleg itt keresel).

Szerintem nem a diploma teszi az embert. Az érzelmi intelligenciát külön mérik, a jó családi hátteret pedig én úgy képzelem el, hogy tudják rólam, hogy meleg vagyok és így is szeretnek.

2014. ápr. 15. 11:57
 19/58 A kérdező kommentje:
nem a diplomával mérem az intelligenciát, mert vannak nekem is olyan egyetemista ismerőseim, akik agyilag egy amőba szintjén állnak. Most nem kezdek el itt magyarázkodni senkinek, mert nem tartozom vele, de megint sokan abba a hibába esnek hogy megpróbálnak egy olyan helyzetet kielemezni, amelynek nem ismerik az alanyát és hátterét. A saját életem minden egyes momentumát és történését, csak én ismerhetem, és mindezeket figyelembe véve alakítom ki az életem, úgy ahogy én azt jónak találom. Tehát tényleg.. én meghallgatom a tanácsokat, de aki nem ismer születésem óta, az számomra ne akarjon olyan életformát előttem meglebegtetni és optimálisnak feltüntetni, ami az én esetemben nem működne.
2014. ápr. 15. 12:29
 20/58 anonim ***** válasza:

Vagy itt, vagy hirdetést adsz fel. "Meleg srác keresi alibi meleg feleségét. Jelige: Éljünk boldogan"

Próbálkozz. Ki kell próbálnod, hogy rájöjj tényleg erre vágysz-e. Lehet valami elfojtott dolog kivetülése is.

2014. ápr. 15. 13:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!