Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg beállítottságú lány van, aki hozzám jönne?
Hát jó :) szerencsére mások vagyunk. Én szeretem megélni a vágyaim. De ha te inkább elfojtod, szíved joga.
Sok sikert a pár(?)találáshoz :)
csak azt nem értem, hogy miből gondolod te hogy elfolytom.. ha elfolytanám az nagyon rossz érzés lenne, szinte már kínzó.. de nem igazán érzem hogy az lenne, sőt..
tehát tényleg, sztem csak ugy nyilvánítsunk véleményt mások érzéseivel kapcsolatban, ha legalább minimálisan ismerjük az illetőt
nem tudom, hogy mi ez, csak azt tudom hogy ezt akarom, és ezt szeretném elérni, akkor lenék boldog
ennyi, igazából nem tudok már mást hozzáfűzni
Én sem értelek, de először szerintem csak lakótársat keressél, olyan feltétellel, hogy lány legyen. Ha nagy nehezen találsz (mert ki akarna lányként úgy hozzád költözni, hogy azt hiszi heteró vagy), vagy felvállalod magad a hirdetésben (esetleg itt keresel).
Szerintem nem a diploma teszi az embert. Az érzelmi intelligenciát külön mérik, a jó családi hátteret pedig én úgy képzelem el, hogy tudják rólam, hogy meleg vagyok és így is szeretnek.
Vagy itt, vagy hirdetést adsz fel. "Meleg srác keresi alibi meleg feleségét. Jelige: Éljünk boldogan"
Próbálkozz. Ki kell próbálnod, hogy rájöjj tényleg erre vágysz-e. Lehet valami elfojtott dolog kivetülése is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!