Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meleg beállítottságú lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tomma kérdése:

Meleg beállítottságú lány van, aki hozzám jönne?

Figyelt kérdés
Én egy 24 éves srác vagyok aki most csinálja a második diplomáját, ugy gondolom hogy elég értelmes és okos ember vagyok, jó családi háttérrel és csak boldog szeretnék lenni, és nem szeretném a környezetem tudtára adni hogy a pasik vonzanak, biztos van olyan okos, értelmes és kedves, csinos jóravaló lány aki hasonlóképpen gondolkodik mint én. És együtt kéz a kézben boldogok lehetnénk! Hol találok ilyet kérlek szépen titeket hogy segítsetek! :(

2014. ápr. 14. 17:00
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:

"értelmes és okos"-

Nem tudok felétek ezeket a jelzőket mivel érdemlik ki.

Én inkább a leírásodból ezekkel jellemeznélek:

Megalkuvó,gyáva,éretlen.

Ennél már csak az volt rosszabb mikor egy olyan meleggel beszéltem,akinek már 21-22 évesen úton volt a gyerek a full vallásos barátnőtől és tudatában volt annak,hogy ő meleg,mégis ilyen butaságot csinált.Ő is értelmesnek gondolta magát.

Megnézném 10 év múlva mit fog lépni.

2014. ápr. 21. 14:54
 42/58 A kérdező kommentje:

moonlightsentinel

most attól mert elütök egy vagy két betűt, ez szted engem mennyire érdekel?!... igen valószínűleg eltaláltad, hogy semennyire, pont mint a te kommented tartalma ;) Tehát nem haragszom, mert az hogy szerinted milyen vagyok... nos leszarom XD. szép napot

2014. ápr. 21. 16:21
 43/58 A kérdező kommentje:

Brandoneee20

neked sem tudok egyebet mondani, mint hogy eléggé hidegen hagy a meglátásod velem kapcsolatban. Nem ismered az életem, engem, semmilyen velem kapcsolatos dolgot, mégis megalkuvónak,gyávának nevezel, ezzel nem engem minősítesz hanem saját magadat...

2014. ápr. 21. 16:27
 44/58 anonim ***** válasza:

Szerintem téged nem akar senki se, ilyen mentalitással. Komolyan, szerintem nem vagy komplett.

Kezeltesd magad, nem tudod mit jelentenek azok a szavak, amiket használsz.

Szívesen!

2014. ápr. 22. 16:50
 45/58 A kérdező kommentje:
inkabb halgass ha ertelem nem jon ki a szadon :)
2014. ápr. 22. 21:06
 46/58 anonim ***** válasza:
Rosszindulatú pökhendi és egoista embernek tűnsz.Néha nem ártana tükörbe nézni.De lehet már nem is tudsz mert megrepedt az összes a nagy arcodtól.Az ilyen emberek iszonyatosan irritálóak.Nehéz életem volt stb blabla és én már iszonyatosan megértem...mondod te.Hát persze.Pont ezért kéne kicsit visszavenni és nem ezerrel fényezni magunkat.Amúgy senki nem mondta hogy világmegváltó dolgokat ír bárki...de már meg ne tiltsd hogy ideírjunk és azt amit gondolunk.Mégis mit vártál hogy rajongói klubod lesz?És csak olyan válaszokat kapsz ami tetszik?Hát ez nem jött össze....További sok sikert a pár találáshoz.Bár azok után h ilyen cukormázas beszámolót írtál elég nagy fordulatot vett a stílusod ez szerintem eléggé visszatetsző...ezen nem árt elgondolkodni.
2014. ápr. 22. 22:48
 47/58 anonim ***** válasza:

Vagy csak azt várja,hogy sajnálják,én nem tudom.

De azt nem értem,hogy minek írsz ki kérdést,ha utána semmibe veszed mások véleményét.Ez az oldal erről szól.Névtelenül és annyi információ alapján,amit megosztanak magukról az emberek,véleményt alkotnak másokról.

Nos,az,hogy te meleg létedre nővel akarsz bármiféle közösséget alkotni nem egészséges.Talán még attól is rosszabb mikor vki folyton rejtőzködik.

2014. ápr. 23. 02:12
 48/58 anonim ***** válasza:
Nekem nem jön ki értelem a számon? Álljál már le kisgyerek. Attól, hogy van 2 diplomád, hát össze ne sz...jam magamat. Látszik, hogy nem vagy tisztelettudó. Nőkkel így beszélsz. Annyira felszínes vagy, hogy az már fizikailag fáj. Menjél, csináljad a 3. diplomádat és fogd be a szádat.
2014. ápr. 23. 10:58
 49/58 A kérdező kommentje:
jo igazábol ez az alpári stilusod már nem nagyon tud érdekelni, további szép életet szia!
2014. ápr. 23. 12:09
 50/58 A kérdező kommentje:
nem vagyok egomán és hasonlok.. de kiállok magamért és megvédem magam ha kell... tényleg százor leirtam az elején is hogy mit gondolok erről.. de ugyse izgat senkit.. ugyhogy tényleg nem tudnak az olyan kommentek érdekelni hogy.. nem vagyok normális, meg kezeltessem magam meg hasonlok.. ugyhogy akit akarna irni kíméljen meg kérem szépen, engem is, meg magát is attol hogy ide erre a bejegyzésre pazarolná az idejét...
2014. ápr. 23. 12:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!