Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg beállítottságú lány van, aki hozzám jönne?
"értelmes és okos"-
Nem tudok felétek ezeket a jelzőket mivel érdemlik ki.
Én inkább a leírásodból ezekkel jellemeznélek:
Megalkuvó,gyáva,éretlen.
Ennél már csak az volt rosszabb mikor egy olyan meleggel beszéltem,akinek már 21-22 évesen úton volt a gyerek a full vallásos barátnőtől és tudatában volt annak,hogy ő meleg,mégis ilyen butaságot csinált.Ő is értelmesnek gondolta magát.
Megnézném 10 év múlva mit fog lépni.
moonlightsentinel
most attól mert elütök egy vagy két betűt, ez szted engem mennyire érdekel?!... igen valószínűleg eltaláltad, hogy semennyire, pont mint a te kommented tartalma ;) Tehát nem haragszom, mert az hogy szerinted milyen vagyok... nos leszarom XD. szép napot
Brandoneee20
neked sem tudok egyebet mondani, mint hogy eléggé hidegen hagy a meglátásod velem kapcsolatban. Nem ismered az életem, engem, semmilyen velem kapcsolatos dolgot, mégis megalkuvónak,gyávának nevezel, ezzel nem engem minősítesz hanem saját magadat...
Szerintem téged nem akar senki se, ilyen mentalitással. Komolyan, szerintem nem vagy komplett.
Kezeltesd magad, nem tudod mit jelentenek azok a szavak, amiket használsz.
Szívesen!
Vagy csak azt várja,hogy sajnálják,én nem tudom.
De azt nem értem,hogy minek írsz ki kérdést,ha utána semmibe veszed mások véleményét.Ez az oldal erről szól.Névtelenül és annyi információ alapján,amit megosztanak magukról az emberek,véleményt alkotnak másokról.
Nos,az,hogy te meleg létedre nővel akarsz bármiféle közösséget alkotni nem egészséges.Talán még attól is rosszabb mikor vki folyton rejtőzködik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!