Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meleg beállítottságú lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tomma kérdése:

Meleg beállítottságú lány van, aki hozzám jönne?

Figyelt kérdés
Én egy 24 éves srác vagyok aki most csinálja a második diplomáját, ugy gondolom hogy elég értelmes és okos ember vagyok, jó családi háttérrel és csak boldog szeretnék lenni, és nem szeretném a környezetem tudtára adni hogy a pasik vonzanak, biztos van olyan okos, értelmes és kedves, csinos jóravaló lány aki hasonlóképpen gondolkodik mint én. És együtt kéz a kézben boldogok lehetnénk! Hol találok ilyet kérlek szépen titeket hogy segítsetek! :(

2014. ápr. 14. 17:00
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:
a "jó" után vessző van
2014. ápr. 16. 20:53
 32/58 anonim ***** válasza:
Csak úgy érdekel. Orvosi vagy sem?
2014. ápr. 16. 21:35
 33/58 A kérdező kommentje:
egyik sem orvosi
2014. ápr. 16. 21:42
 34/58 anonim ***** válasza:
Akkor nem vagy jó. Csinálj egy orvosit és elvállallak. xd
2014. ápr. 17. 11:26
 35/58 A kérdező kommentje:

Jesszusom, az orvosi nem nagy szam annyira

Az enyem epitesz, sztem fenyevekkel jobb.. meg mi az hogy bevallalnal? Te lehet hogy engem igen, de en teged ilyen kijelentes utan soha

2014. ápr. 17. 13:49
 36/58 anonim ***** válasza:
100%

Attól,hogy 24 éves vagy,még lehet,hogy kb 15 éves szinten vagy.Későn érő.

Egy kifejlett,érett felnőtt személyiség nem így gondolkodik ahogy te.

A felnőtté válás egyik alapköve,hogy már elfelejted a ciki szó jelentését és nem érdekel mások véleménye,amíg ezzel foglalkozol,lehet akárhány diplomád,gyerek maradsz----

2014. ápr. 18. 03:18
 37/58 A kérdező kommentje:

nem ismered az életem és ilyen véleményt írsz? XD

hát van bőr az arcocskádon rendesen :) elég szomorú dologok miatt korán érett fejjel kellett gondolkodnom, amiket ha ismernél lehet hogy kicsit másképp vélekednél...

ugy látszik megint csak ismételnem kell önmagam, mert az agyhalál állapota mutatkozik némelyik kommentelőnél: aki nem ismer ne irjon rólam véleményt, meg másról se.

2014. ápr. 18. 16:16
 38/58 anonim ***** válasza:
De véleményt írunk mivel kiírtál egy kérdést és hozzá egy kisebb szöveget magadról.Kicsit logikátlan miért várod el h ne reagáljon senki vagy ne 'akárki'.Amúgy én tartom magam ahhoz h normálisan szólítottalak meg igaz lehet kissé nyersen fogalmaztam....csak egyszerűen nem értem ezt az elgondolásod és gondoltam jobban megmagyarázod.Most tegyük fel hogy én is egy 'érdeklődő ' vagyok de szeretnélek jobban megismerni és kíváncsi vagyok arra te miért érzed annyira ideálisnak az ilyen kapcsolatot...mik vannak a háttérben.Így az ember az eddigiekből csak azt érzi hogy nagy szavakkal dobálózol de nincs mögötte különösebb összeszedettség.
2014. ápr. 19. 21:34
 39/58 A kérdező kommentje:

nyilvánvaló, hogy ilyeneket, csak annak fogok leírni és elmondani, aki érdeklődik eziránt, ne haragudj de ide nem fogom kikommentelni

a kiírásomban pedig továbbra is fenntartom, hogy nem világmegváltó vélemény nyílvánításokat kértem, mivel (bár lehet hogy 100szorra ha leírom talán sikerrrel járok) tökéletesen tisztában vagyok az érzéseimmel és azzal hogy mit is szeretnék.

2014. ápr. 20. 06:10
 40/58 moonlightsentinel ***** válasza:
A nagyon értékes építész diploma mellé mondjuk írni is megtanulhattál volna. Lehet, hogy azért "okoskodik" itt mindenki, mert az írásképed olyan, mint egy 14 évesé. Ne haragudj, de én sem tudom komolyan venni, amit mondasz.
2014. ápr. 21. 09:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!