Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg beállítottságú lány van, aki hozzám jönne?
Jesszusom, az orvosi nem nagy szam annyira
Az enyem epitesz, sztem fenyevekkel jobb.. meg mi az hogy bevallalnal? Te lehet hogy engem igen, de en teged ilyen kijelentes utan soha
Attól,hogy 24 éves vagy,még lehet,hogy kb 15 éves szinten vagy.Későn érő.
Egy kifejlett,érett felnőtt személyiség nem így gondolkodik ahogy te.
A felnőtté válás egyik alapköve,hogy már elfelejted a ciki szó jelentését és nem érdekel mások véleménye,amíg ezzel foglalkozol,lehet akárhány diplomád,gyerek maradsz----
nem ismered az életem és ilyen véleményt írsz? XD
hát van bőr az arcocskádon rendesen :) elég szomorú dologok miatt korán érett fejjel kellett gondolkodnom, amiket ha ismernél lehet hogy kicsit másképp vélekednél...
ugy látszik megint csak ismételnem kell önmagam, mert az agyhalál állapota mutatkozik némelyik kommentelőnél: aki nem ismer ne irjon rólam véleményt, meg másról se.
nyilvánvaló, hogy ilyeneket, csak annak fogok leírni és elmondani, aki érdeklődik eziránt, ne haragudj de ide nem fogom kikommentelni
a kiírásomban pedig továbbra is fenntartom, hogy nem világmegváltó vélemény nyílvánításokat kértem, mivel (bár lehet hogy 100szorra ha leírom talán sikerrrel járok) tökéletesen tisztában vagyok az érzéseimmel és azzal hogy mit is szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!