Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meleg beállítottságú lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tomma kérdése:

Meleg beállítottságú lány van, aki hozzám jönne?

Figyelt kérdés
Én egy 24 éves srác vagyok aki most csinálja a második diplomáját, ugy gondolom hogy elég értelmes és okos ember vagyok, jó családi háttérrel és csak boldog szeretnék lenni, és nem szeretném a környezetem tudtára adni hogy a pasik vonzanak, biztos van olyan okos, értelmes és kedves, csinos jóravaló lány aki hasonlóképpen gondolkodik mint én. És együtt kéz a kézben boldogok lehetnénk! Hol találok ilyet kérlek szépen titeket hogy segítsetek! :(

2014. ápr. 14. 17:00
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:
Hat majd kiderul :)
2014. ápr. 15. 14:21
 22/58 anonim ***** válasza:

Jóember!

Ha meleg vagy, mit foglalkozol te a leszbikusokkal, ha jól tudod, hogy a leszbik semmiképp nem akarnak kapcsolatot férfiakkal? -.-"

Neked csak fiúk a jók, nem csajok!

Akkora ellentmondást mondtál magadról öregem, hogy nosza! -.-"

2014. ápr. 15. 14:36
 23/58 A kérdező kommentje:
jo, mondom igazából az ilyen okoskodások nem nagyon érdekelnek, amugy sem nagyon állja meg a helyét amit írsz, márt már nem is egy ilyen lány írt privátban... de azért köszi az észrevételt
2014. ápr. 15. 16:16
 24/58 anonim ***** válasza:
100%
szia! 23 éves lány vagyok és én is meleg vagyok, szintén elgondolkoztam már azon, amin te :) ha gondolod irj privátot!
2014. ápr. 15. 18:51
 25/58 anonim ***** válasza:
Vonzanak a pasik de nem szeretnéd ezt a dolgot kiélni...az is lehet h csak fizikálisan vonzanak de még nem volt olyan illetve nem is tudnál olyat elképzelni h lelkileg is kötődj egy pasihoz?Ezért keresel lány társat.Viszont én úgy érzem egy együttélés házasság nem lehet teljes fizikai kapcsolat nélkül.Most gondolj bele...lehet ezt most így elhatároztad de eltudod képzelni h az elkövetkezendő évtizedekben szexuális kapcsolat nélkül élj?Egyébként nekem is megfordult már ez a fejemben.Úgy érzem testileg lelkileg is inkább a nők vonzanak viszont úgy nem jönnék össze egy férfival ahogy te írod.Ez olyan megállapodásszerű nem is tudom...előbb hiszek a csodákban hogy találok egy férfit aki valóban vonz és nem csak 'megtűrjük egymást'.Miért érzed azt hogy ez működhet?Én nem hiszek az ilyesmiben hús vér emberek vagyunk szexualitásra is szükség van...nem mondom h mindenáron vesd magad a pasik karjaiba de ne megállapodásszerűen kösd össze az életed valakivel.Ennek semmi értelme.Egy leszbikus lány nem fog veled boldogan élni.Nem lehet az lenne a legegyszerűbb ha megpróbálnád eldobni ezeket a címkéket és mindent ami miatt nem megy a pártalálás?Szerintem te sem igazán tudod mire vágysz...
2014. ápr. 16. 01:11
 26/58 A kérdező kommentje:

neharagudj, de erre már tényleg nem tudok mit írni, ezt érzem ezt szeretném erre vágyom... erre meg te azt írod, hogy nem hiszed hogy erre vágyom XD szoval kész ennyi... nem érdekelnek az ilyen okos kommentek akik jobban tudják mi kell nekem mint én saját magam, bocs

egyébként megkérdezhetem hogy milyen idős vagy ugy mellesleg?

2014. ápr. 16. 06:18
 27/58 anonim ***** válasza:
Orvosi diplomád van? :D
2014. ápr. 16. 17:48
 28/58 A kérdező kommentje:
miért akarod tudni?
2014. ápr. 16. 20:29
 29/58 anonim ***** válasza:
Èn sem értelek csak próbálkozom ez ügyben...de nem nagyon írsz bővebb infókat....egyébként persze nem ismerlek csak találgatok +véleményt formálok.Talán szabad és nem volt sertő.A korom nemtudom miért fontos engem sem érdekelt h diplomás vagy.Egyébként nem úgy néz ki...ha már így kiemelted az iskolázottságot akkor az ember gondolná hogy lehet veled beszélgetni.Folyton csak ugyanazt hajtod nem erdekel más vélemény stb.Mert te mindent tudsz.Hát sok sikert...
2014. ápr. 16. 20:35
 30/58 A kérdező kommentje:
de most öszintén.. benne vagy a testemben? érzed amit én érzek? mert ha igen akkor nagyon nem jókat írsz... jó véleményt mondtál, de most mit kezdjek vele? erőltessem talán magamra azt amit nem akarok? o.O
2014. ápr. 16. 20:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!