Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova fajul a világ? Miért halt ki az igazi nő és az igazi férfi eszménye?
Ma ha körülnézek, alig találni igazi nőt, aki elegáns, illedelmes, kedves, gyengéd, mégis kemény és ellenálló, igazi férfit, aki a férfiasságának tényével többet foglalkozna, mint a tökéletesen zselézett hajával, meg a homoszexuális módon leborotvált nemi szerveivel. Mikor rontotta el az emberiség ennyire a dolgot? Hova tűntek el az igazi férfiak és az igazi nők?
És aztán még csodálkozik a világ, hogy sokan nem találnak párt... Persze, hogy nem, hiszen kik közül lehet válogatni? A félig homokos pasik és a nőietlen, őrült libák között. Nasg
Elnézést, ha provokatívra sikeredett, de már eléggé kétségbeejtett a helyzet. Ti hogy látjátok? Mit mondtok erre? Vitatkozni vágyókat várok, nem önsajnáltatókat. Csak hogy tisztázzuk.
33. Ezzel csak az a baj, hogy a nők csak ott szeretnek egyenjogúskodni, ahol ők úgy gondolják, vagy ahol kedvük tartja, minden más esetben meg : "Jaj dehát én nő vagyok."
Tehát nem mindenhol, hanem ők akarják megválasztani hol "ér" az egyenjogúság, hol meg nem.
En egyaltalan nem latom olyan soteten a helyzetet, mint a kerdezo, jollehet en mar azert az idosebb, 30 fele kozelito korosztalyhoz tartozok.
De amikor foiskolara jartam, abban a kozegben azert sok eretten gondolkodo, kulturaltan viselkedo, celtudatos, szorgalmas, izlessel is rendelkezo, gondolkozasra hajlamos es hajlando, nem a kulsosegekben es trendisegben elveszo lanyt es fiut is lattam. Azert valoszinuleg ma is letezik ez a reteg, habar lehet, hogy egyre jobban szukul.
Akik a padon ordenare modon uvoltoznek: ez nem noiessegi, vagy ferfiassagi kerdes, hanem intelligencia, neveles, oktatas kerdese. Itt viszont tenyleg nagyok a problemak, eleg magas szintu a kollektiv tarsadalmi sullyedes, romlik az oktatas, nonek a tarsadalmi kulonbsegek, valtoznak a szulo-gyerek viszonyok. En nem okolnam ezert a modernizalodast, vagy a szabadsag fokanak novekedeset, vagy a liberalis eszmeket es nem szeretem a "hova fajul ez a vilag" tipusu siramokat sem, mert sosem a progresszio a gond, hanem hogy eleg erett es felkeszult-e egy tarsadalom ahhoz, hogy lepest tartson a valtozasokkal, tud-e valaszokat adni az uj tipusu kihivasokra.
Magyarorszagon ezen a teren nagy problemak vannak, ezert tunhet ugy, hogy tulsagosan komoly meretu es altalanos az ertekvalsag, ezert tunhet ugy, hogy egyre - csunya szoval elve - nivotlanabb a hazai emberanyag, holott nincs szo arrol, hogy butabbak, alkalmatlanabbak, ferfiatlanabbak, noietlenebbek lennenek ma a fiatalok, mint a regiek, csak nem kapnak lehetoseget a felzarkozasra, keves a kapaszkodo, mert a tarsadalmi kozeg nem tud eselyt adni a fejlodesre, a latokor tagulasara es a hozzallas finomitasara.
Az en meglatasom szerint itt egy sulyosan cserbenhagyott fiatal generaciorol van szo!
Miért fáj neked az, hogy nem mindenki skatulyázható be a kategóriáidba? Mindenki más, ha nem találsz neked megfelelő személyt, akkor egy dolgot tudsz tenni: tovább keresed, a megfelelő társaságban (a bulik pl köztudottan nem a bájos lányok kedvencei...)
De az olyan apróságok, mint hogy szőrtelenít-e egy férfi, vagy épp milyen a nő ruhája (nyilván tiszta, nem mindent szabadon hagyó öltözetre gondolok) szerintem nem rád tartoznak, a saját testük, azt csinálnakvele, amit akarnak.
Illetve elég érdekes, hogy a nőknél a belsőt írtad le, a férfiaknál meg a külső a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!