Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova fajul a világ? Miért halt ki az igazi nő és az igazi férfi eszménye?
Ma ha körülnézek, alig találni igazi nőt, aki elegáns, illedelmes, kedves, gyengéd, mégis kemény és ellenálló, igazi férfit, aki a férfiasságának tényével többet foglalkozna, mint a tökéletesen zselézett hajával, meg a homoszexuális módon leborotvált nemi szerveivel. Mikor rontotta el az emberiség ennyire a dolgot? Hova tűntek el az igazi férfiak és az igazi nők?
És aztán még csodálkozik a világ, hogy sokan nem találnak párt... Persze, hogy nem, hiszen kik közül lehet válogatni? A félig homokos pasik és a nőietlen, őrült libák között. Nasg
Elnézést, ha provokatívra sikeredett, de már eléggé kétségbeejtett a helyzet. Ti hogy látjátok? Mit mondtok erre? Vitatkozni vágyókat várok, nem önsajnáltatókat. Csak hogy tisztázzuk.
Én lányként határozottabb, mint a te "férfias" férfiideáljaid. Milyen báj és kellem? Úgy érted a 18.-19. századi megjátszott lagymatag "nőiesség"? Na, én ezt nem mondanám....Szerinted a munkásforradalmárok nőként tűntettek, kiálltak magukért, szavazati jogot harcoltak ki, ott vannak a parlamentben, stb.
A gyenge nők nem ma tűntek el, csupán társadalmi nyomásra alakult ki ez az eszme. (Ez az én véleményem.)
A pasik meg...keress egy szőröset, ha neked az kell.
Én a báj és kellem helyett, inkább úgy fogalmaznék, a tapintat, a kedvesség, és a gyengédség.
Ami nem egyenlő a visszahúzódással, a mindenkinek benyalokkal, és gyengeséggel.
Vannak nők akik a lazaságot túlzásba viszik, emiatt viszont már annyira fiúsnak hatnak, hogy az ember inkább úgy érzi, már-már egy 'kuki helyett luka van' férfival beszélget.
Amikor keverik a szabadszájúságot, a megfontolt őszinteséggel.
#22 Emelem kalapom.
Ellenben mit szólsz ehhez? Nincs erre kereslet. Nem hazsnos, kifizetődő tulajdonság: innen jön ezen tulajdonságok Gyengesége.
Nővé tesz egy nőt: öltözködés (alkalomnak és időjárásnak megfelelően, amely illik hozzá és a személyiségéhez), mozgás (finom, kecses, elegáns), hangszín, hangnem (kedves, lágy), a szavai (megválogatva, a helyzetnek és nőiségének függvényében- lásd: nem káromkodik, pl).
Gondolom én. Én legalábbis ezek alapján igyekszem nőies lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!