Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy igazi férfi ne legyen szerelmes soha?
Köszönöm a válaszokat! az elsőn derültem egy jót:)
másodiknak: nem rossz gondolat sajnos:(
harmadiknak: nem lehetek szerinted ennyi idősen férfi, vagy szerelmes? nem értem..
negyediknek: fokozatosan mondok el mindent, nem az első randin borulok le elé, de szerintem belefér egy kis érzelem két szex között, de lehet én vagyok a hülye
ötödiknek: jelenleg így állok:) sajnos
Igazi férfiakat is hamisítják már a kínaiak.
Van Made in China Brad Pitt :$
Ha jót akarsz magadnak, és tényleg 20 éves vagy, akkor ne, soha...A mi generációnk női tagjainak 90%-a bocsánat a kifejezésért, de r*b@nc.Ezzel párhuzamosan a férfi tagok 90% s*ggf*j.Ezek szerint te nem vagy az, rossz neked mert a fajtánkra nem buknak a mai nők.Saját példám amikor közöltem a lánnyal (előtte félreérthetetlen módon jelezte, hogy igencsak tetszem neki), hogy nekem ő nem csak "arra" kéne.Eredmény = instant lepattintás.Levontam a konzekvenciákat, soha többé, senkiért.
20/F
Nincs értelme, Kérdező. Csak visszaélnek a bizalmaddal, plusz arra is jók az esélyeid, hogy a sok csalódástól lelkibeteg leszel. Ha van egy nyugodt, kiegyensúlyozott szingli életed, ezt mind megspórolhatod.
#1, ha csak trollkodni jöttél, kívűl tágasabb. Bohócokra nincs szükség itt. Kaptad a mínuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!