Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova fajul a világ? Miért halt ki az igazi nő és az igazi férfi eszménye?
Ma ha körülnézek, alig találni igazi nőt, aki elegáns, illedelmes, kedves, gyengéd, mégis kemény és ellenálló, igazi férfit, aki a férfiasságának tényével többet foglalkozna, mint a tökéletesen zselézett hajával, meg a homoszexuális módon leborotvált nemi szerveivel. Mikor rontotta el az emberiség ennyire a dolgot? Hova tűntek el az igazi férfiak és az igazi nők?
És aztán még csodálkozik a világ, hogy sokan nem találnak párt... Persze, hogy nem, hiszen kik közül lehet válogatni? A félig homokos pasik és a nőietlen, őrült libák között. Nasg
Elnézést, ha provokatívra sikeredett, de már eléggé kétségbeejtett a helyzet. Ti hogy látjátok? Mit mondtok erre? Vitatkozni vágyókat várok, nem önsajnáltatókat. Csak hogy tisztázzuk.
Ahhoz, hogy igazi férfinak érezhesd magad kell egy jó hátér. Az úgy nem megy, ha a lakásod 95% a bank tulajdona, a minimálbéres munkahelyed bizonytalan és mindezen nyomást még a nők terén is megérzed.
Tehát amit mondtam azt továbbra is fenntartom. Ha szar az életmód akkor mindenki foggal-körömmel próbálja magát belekényszeríteni a média által az éppen idealizált felszínes világképbe mert máson nem nagyon tudsz változtatni.
Te most azért hisztizel, mert vannak olyan nők, akik férfiasan viselkednek? Érdekes, én eddig egy ilyen nőt sem láttam. Tudod, genetikailag lehetetlen. Az meg, hogy nem mindig hordunk magassarkút, szoknyát, még nem jelenti, hogy nem vagyunk nőiesek. Megnézem azt az MB1-es női focistát, aki teniszszoknyába áll be a kapuba. Komolyan, ilyen dolgok alapján ne nézd a fél emberiséget, vagyis többet, férfiasnak.
(A férfiak nevében nem tudok nyilatkozni.)
Nőies báj és kellem? Várj, jobb kérdés: miért rossz, hogy határozottabbak és nem szorulnak a másik nem segítségére? Hogy nem nebántsvirágok?
És most a nőkről beszélek, nem a lányokról, kérdező. Szeparáld el a kettőt, ne mosd össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!