Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az olyan ember, aki NEM igazi férfi?
Figyelt kérdés
2013. aug. 20. 16:19
2/20 anonim válasza:
Láttál már ilyen csőgatyás "Teljes sapkás" szarrá zselézett cingár gyerekeket na az nem igazi férfi
3/20 anonim válasza:
hisztis, nyávog...
Nem férfiasan viselkedik.
4/20 anonim válasza:
Kisfiúnak kikiáltott kislány.
Gyáva, tutyi-mutyi, férfiatlan kinézettel. Tökéletes példa rá: SP.
5/20 anonim válasza:
Vannak akik őket tekintik férfinak... Ez szubjektív dolog, nem lehet rá általános kereteket húzni.
6/20 anonim válasza:
#5 vagyok
Én nem tekintem annak őket, a félre értések kerülése végett.
7/20 anonim válasza:
-gyáva,
-sunyi,
-alattomos,
-két filléren megvehető
-két perc alatt vihető
-szexuálisan kúltúrálatlan
-5 Ft-ért a saját anyját
-barát nőjét simán nyúlja.
8/20 anonim válasza:
Az a viselkedéstől függ, az igazi férfi tud felelősséget vállalni a tetteiért, és (ha van) a családjáért.
9/20 anonim válasza:
7-hez még: mindennek a koronája:
-hazug,
-megbízhatatlan
-jellemtelen
10/20 anonim válasza:
Csúnya és/vagy alacsony. Legalábbis a nők így gondolkodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!