Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik az, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik az, hogy valaki örökre a szívünkben marad, kitörölhetetlenül?

Figyelt kérdés
Hogy úgy érzed, Neki örökre helye van ott bent, hiába lépsz tovább, kezdesz új életet, élsz mással, évek telnek el, és ha valami eszedbe juttatja, egy szó, egy mozdulat, egy szín, egy illat, egy érzés, egy helyszín, bármi, neked azonnal megdobban a szíved...és fáj...Beleéghet valakinek az emléke úgy a lelkünkbe, hogy örökre ott maradjon? És ezt az édes érzést bűntudat nélkül vajon meg lehet mélyen magunkban őrizni úgy, hogy csak mi tudunk róla, csak a mi titkunk, a mi emlékünk, mert velünk történt meg anno, mi viszont tovább léptünk egy új fejezetbe az életben, és a múlt szép emlékei csak számunkra ismeretesek, új életünk új szereplői nem ismerik ezt a történetet. El lehet felejteni azt az embert, akivel megtanultál szeretni? El kell felejteni???
2014. ápr. 9. 15:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Van olyan ember, pl elsō ōszinte szerelem. Elfelejteni nem fogod tudni, de túlteni magad túl kell.
2014. ápr. 9. 15:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Mindrn kérdésre igen, kivéve arra, hogy el kell-e felejteni :)
2014. ápr. 9. 15:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Van ilyen, én például nagyon durván magamra ismertem. Nem kell elfelejteni, és az sem kell, hogy bűntudatot ébresszen. Egész egyszerűen a helyén kell kezelni a továbbiakban. Ez nem fog elvenni semmit az elkövetkezendő kapcsolatodból, ha hozzád illő embert találsz.
2014. ápr. 9. 15:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Felejtsd el ami fáj, őrizd meg ami szép. Használd ezt az egyszerű szabályt, és boldog életed lesz.
2014. ápr. 9. 15:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Végül is, talán mindenki életében van egy ilyen ember. :) Ő egy kis kincs nekem, megtanított a szeretetre. :)
2014. ápr. 9. 16:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Talán most Ti, akik ezt olvastátok, Nektek is eszetekbe jutott valaki a múltból... :))) Szép napot!
2014. ápr. 9. 16:36
 7/8 anonim ***** válasza:
hát. én nem tudom ki volt az első szerelmem. szerintem észrevétlenül átestem rajta..nem tudom,tényleg. furcsa. így az én esetemben nincs senki, aki ilyen tiszteletreméltó helyet foglalna el,de remélem én vagyok valakinek ilyen személy :)
2014. ápr. 9. 16:39
 8/8 a másik én válasza:
Nekem van ilyen, nem tudom elfelejteni de már nem is akarom...Túl is léptem rajta nem is, de leginkább elfogadtam ezt a tényt. Valószínűleg mindig eszembe fog jutni valamiről.Megtanultam együtt élni ezzel az érzéssel.
2014. ápr. 9. 21:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!