Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a vőlegényébe?
mit tegyek? egy ismeretlen csaj pasijàba beleszerettem, viszonyunk van 6hònapja nagyon jòl érzem magam vele,aztmondta ő is velem, de nem akarja elhagyni a leendő feleségét miattam.
26/L
Az a helyzet hogy mindketten undoritóak vagytok....te azért mert annak ellenére hogy tudod hogy menyasszonya van a pasinak tovább folytatod a viszonyt vele, ő pedig azért mert annyira nem tiszteli a leendő feleségét -aki valószinűleg ha tudná - hogy bevallja neki hogy csalja, vagy otthagyná.
Gusztustalan hogy egy szerencsétlen szerelmes nőt így b*sztok át és hagyjátok hogy egy álomvilágban éljen. Csak gratulálni tudok ehhez a gerinctelen viselkedéshez és reméljük hogy mindketten fogtok ti is még ugyanabban a cipőben járni mint a menyasszony.....az lesz csak az igazi :)
A kérdező nem csalt meg senkit! Őt is kábította a pasi!
Itt a pasi a hunyó! Neki van menyasszonya, akit megcsal.
14-es lehet, hogy őt is átvágta de mostmár tud róla és még tart a viszony. (javítsatok ki ha nem)
Én mondjuk egy ilyen húzás után a menyasszonyhoz mentem volna kezemben a vőlegény fülével, dehát izlések és pofonok.
"neked is viszont ilyen jòkat"
Nem ő viselkedik féreg módon, hanem te. Úgyhogy pofa befog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!