Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Beleszerettem a testvérem vőlegényébe, aki ráadásul megcsókolt!
Kissé ittasak voltunk, mikor a tesómat felraktuk egy éjszakai járatra, mert feltörte a cipője a lábát.
Miközben mi haza tartottunk, beszélgettünk, azt mondta, hogy rosszul döntött stb stb.. és megcsókolt. Kicsit későn löktem el, és azt mondtam, felejtse el a dolgot.
De azóta csak ez jár a fejemben...
Mindíg is tettszett, de ezt az érzést eddig elnyomtam.
Szia,
nem te fogod pofonvágni, hanem a vőlegénye egy aljas disznó, hogy pontosan a leendő sógornővel kezd ki. Mondd meg a testvérednek, hogy mi történt. Azt is, hogy neked ugyan tetszett régebb, de eszed ágában sincs megbontani a kettejük kapcsolatát. És azt is, hogy a fiú csókolt meg, te pedig ellökted, és mondtad neki, hogy felejtsen el. Ez gerinctelenség volt tőle.
19.12-es vagyok:
ha nem mondod meg neki, na AKKOR vágod pofon igazán. Mert tudod, hogy milyen a vőlegénye, mégsem szólsz neki.
Szia!
Szerintem is mondd el neki. Biztosan ki fog borulni, de hidd el, hosszabb távon sok későbbi "pofontól" kíméled meg, hiszen ha a vőlegénye már most így viselkedik, mi lesz később?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!