Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódok 30as-40-es pasikhoz? 17L
Pénzem nekem is van, volt kapcsolataimban is mindent magamnak fizettem, erre lettem nevelve.
Mert a velem egyidősek nem tudnak " csak megbszni"? Mennyi ilyet hallottam haverjaimtól, hogy csak azért szednek fel egy csajt hogy utána egyszer meglegyen nekik, dicsekedjenek vele, aztán szevasz. Kb négy hónapja már együtt vagyunk, tehát nem hiszem, hogy csak arra kellenék neki.
Igen elváltak, 2éve.
Hiába magyarázunk itt neked bármit úgyis az égben van a kis egód hogy te milyen érett és komoly vagy.
Majd rájössz pár év múlva.
kedves 13as, a kérdező 30as-40es pasikat írt, ebből az alábbiakat lehet leszűrni.
többesszám, ergo sok pasija lehetett ebből a korosztályból.
Biztos, hogy nem 30 éves emberrel kavar, mert a 30 az még bőven fiatalember. DE mivel a 40-es kategóriába beletartozik a 48-49éves férfi is.. hát akár hogy nézem, az már vén ge*i egy fiatal tinipic$ához.
alapjáratban nálam az 40-50év csak középkorú kategória.
"stílusra is igazi lázadó forma"
Tipikus tinilány, aki a rossz fiúkra bukik :)
nem vagy még te sem érett, főleg nem fejben.
Ezt bírom, hogy sok csaj olyan érettnek hiszi magát, hogy 10-20 évvel idősebb pasi kell neki, közben a vele egyidős srácok is érettebbek nála. Egy 30-40 éves pasi nem azért áll veled szóba, sőt jön veled össze, mert "Itt ez a 17 éves csaj, olyan érett, hogy a feleségem is lehetne", hanem mert szebb, feszesebb tested van, mint a vele egykorú nőknek, ergó szívesebben fektet meg Téged. És am ha van egy kis esze, akkor ilyen céllal "megtart" tovább is, nemcsak 1 szexig…
És mivel naív vagy, egy ennyivel idősebb pasinak bármit elhiszel neki…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!