Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
51/59 anonim válasza:
Leveteti a nevét, egyértelműen a gyávaság jele
nem mer ide írni, hogy netán esetleg "megvédje magát" vagy "kiálljon az """"igazáért""" "
egyértelmű, hogy be van fosva a kisasszony.
52/59 anonim válasza:
Mitől tudna befosni? :D Néhány full anonim, rosszindulatú senkitől? Ha tényleg fél, akkor nagyon buta.
53/59 anonim válasza:
elképzelni nem merem milyen élete lehet annak akinek szüksége van arra a delúzióra, hogy egy anonim kérdezgetős oldalon olyan hatalommal bír hogy bárki is befosson tőle. :D
54/59 anonim válasza:
Azért nem ír, mert tudja, hogy igazunk van, akik negatív kritikákat mondanak rá.
55/59 anonim válasza:
jaaa mindjárt fel is kötötte magát, mert olyan """szar""" teste van hogy nincs mit tenni :D álmodozz még, csipkerózsika!
56/59 anonim válasza:
Nem a testéről van szó, jaj de buta vagy, istenem.
Ne erőlködjetek, húzzátok le magatokat inkább a WC-n, ezt a játékot már elvesztettétek, mind ketten.
GAME OVER
57/59 anonim válasza:
olyan primitív vagy hogy erre szavak nincsenek!!!
te vesztetted el, te szánalmas, sz arfaszú szopadék!
de tudod mit? legyél te a nyertes mégis, én megengedem, mert az életben te ezt úgysem kaphatod meg sosem ;)
58/59 anonim válasza:
Hagyd már, az ilyenekből lesznek a megkeseredett alkeszek, vagy az öngyilkosok (10 éven belül). Nincs miről beszélni. :)
59/59 anonim válasza:
én nem akarlak bántani de szerintem nem jó.és szerintem tényleg gáz hogy kirakod ide folyton a képed:D gondolom kaptál 65445395privát üzit a kanos fiúktól és most jónak érzed magad:D meg szerintem amúgy is mert önbizalom hiányos biztos nem vagy ha mindig kirakod a képeid..bocs ha tévedek.de amúgy egy másiknál ahol kiraktad a képed azt írta oda valaki hogy növessz mellet.fiúk ugye a melle azért nem olyan nagyon kicsi?csak mert nekem ekkora sincs és ha ő növesszen mellet akkor nekem nincs is:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!