Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/59 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó. És NEM lapos a feneked! :)
22/59 anonim válasza:
Ne már, te tényleg kint voltál már itt egy csomószor.
Egyébkén hátulról nagyon gyenge vagy. Elölről sem az, akire azt mondanám, hogy húúú...
anyád egyébként mit szól a képeidhez? IQ teszt eredményt kapunk a képek mellé?
23/59 anonim válasza:
Jaj mivan recsimajmok, mindenkit lepontoztok aki megszólja ezt a kis luvnyát?
24/59 anonim válasza:
Ide egy ötezrest, hogy L betűvel kezdődik a keresztneved!
25/59 anonim válasza:
Fölötted író le is írta az egészet:D
27/59 anonim válasza:
Én senkit sem pontoztam le, aki jó tanácsként odaírta, hogy eddzen, vagy ilyesmi. Elhiszem, hogy ha valakinek nem tetszik, hiszen ízlések, és pofonok. De az szerintem tűrhetetlenül undorító, hogy néhányan nyíltan belerúgtok, és olyan hangnemet üttök meg vele, mintha valami szörnyű, aljas dolgot tett volna, holott nem tett semmit ellenetek! Egyszerűen kitett egy képet, és ennyi.
28/59 anonim válasza:
Holnap elküldöm az összes fiú osztálytársadnak. ehe-ehe.
29/59 anonim válasza:
Tudod az a probléma, hogy ő már vagy 100* kitette már magát ide, ugyan ilyen pózban, és kb minden hónapban megkérdezi, hogy jó-e az alakja. Na az ilyenekre ne mondd már, hogy nem egónövelésből jön ide, és nem a testével akar kitűnni.
30/59 anonim válasza:
Kb. 6 éve vagyok napi szinten az oldalon, de őt még nem láttam. Mind1, nem kérdőjelezlek meg, elhiszem, hogy kitette már magát. És ha szeretné így növelni az önbecsülését, akkor mi van? Ebben sincs semmi aljas, amiért jogos lenne vele így beszélni.
Még ha így is akar kitűnni, úgyis rájön majd, hogy ez nem elég.
Gondolom te makulátlanul tökéletes vagy. :) Szvsz már azáltal gázabb ember vagy a kérdezőnél, hogy ilyen hangnemet ütsz meg vele, holott semmi gonoszság nincs abban, amit tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!