Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az alakom?

Figyelt kérdés

18 vagyok!

[link]

[link]

2014. ápr. 3. 21:21
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:

az egy dolog hogy "ciki"... (bár én nem ezt a szót használnám rá), de azért mert hülyeséget vagy ciki dolgot tesz, nem kéne azért úgy beszélni vele, mint ahogy jobb helyeken az aljas, szemét emberekkel szokás. lehet építő jellegű kritikát megfogalmazni de ez a gyalázkodás nagyon nem az!

még ha azért rakta volna ki, mert szexelni akarna, az sem indokolná ezt, de lehet én vagyok a hülye suttyó és ti a tökéletességek

2014. ápr. 3. 22:20
 42/59 anonim ***** válasza:
46%

Freak On A Leash

tulajdonkeppen te miert veded itt foggal korommel? Esetleg ismered vagy te vagy az egy masik fiokrol?

Aki nem birja a kritikat az ne tegyen ki magarol kepeket es kesz.

2014. ápr. 3. 22:23
 43/59 anonim ***** válasza:

hányingerem van az ilyen feltételezésektől.. ha valakinek esetleg szemet szúr h emberek úgy beszélnek egy lánnyal mintha valami aljas f éreg k urva lenne, közben csak buta/f aszéhes/éretlen akkor csakis én magam lehetek a lány egy másik névről? :D az kemény. rég járta az oldalon, hiányzott már ez a m ocsok, ami itt uralkodik.

egyébként nem a lányt védem hanem titeket szóllak meg.van különbség. de látom, szerencsére nem én vagyok az 1 akinek szemet szúrt amit produkáltok

2014. ápr. 3. 22:35
 44/59 anonim ***** válasza:
Na igen, épp ezt magyaráztam én is. :) Nem probléma, ha valakinek nem tetszik a dolog, hogy itt mutogatja magát, sőt, még az sem, ha nem tetszik az alakja, de ettől még nem kellene ótvar stílusban ugatni. Felesleges bántani egymást valódi, személyes indok hiányában.
2014. ápr. 3. 22:39
 45/59 anonim ***** válasza:
Igazából ez a kérdés meg a többi is csak a kérdezőt minősíti. Az ő baja lesz majd ha netán az utcán sétálva egyszercsak odaszól valaki hogy jéé te vagy tangában a gyakorin! Ne adj isten a pasija vagy valamelyik családtagja társaságában. Az ő baja. Emiatt nem kell egymás torkának esni.
2014. ápr. 3. 22:44
 46/59 anonim ***** válasza:

Mert annyira esélyes, hogy felismerik az utcán... valószínű! :D Bár a nyaklánc alapján megeshet, de nem túl valószínű.

De amúgy ugyanezt magyaráztam, ő baja. De ő nem bántott senkit, ellenben néhány válaszoló bántotta őt. Ennyi.

2014. ápr. 3. 22:48
 47/59 anonim ***** válasza:
jó... :) kicsit sportosabb, és tökéletes!
2014. ápr. 3. 22:55
 48/59 anonim ***** válasza:

nincs olyan szép alakod, igazából láttam már szebbet is, a feneked elég lapos.

egyébként már csak téged minősít az, hogy így kiteszed magad ide.... 18 éves létedre.mármint bugyiban meg melltartóban, magyarul egy szál semmiben. de te tudod, gondolom privát üzenet vadász vagy, de élvezd csak a helyzetet, úgy sem fog sokáig tartani, egy ilyen test mint a tiéd hamar kárbavész, ilyen mentalitással, hogy mutogatod magad. ha diszkréten lennél kíváncsi az alakodra, azt megteheted ruhában is.. pár kérdéssel feljebb vagy egy 19 éves lány, na ő pl ruhásat tett ki, sokkal elfogadhatóbb, mint a te kérdésed. ő írta is, hogy nem akarja magát melltartóban meg bugyiban mutogatni, mert ő egy normális lány, veled ellentétben.

2014. ápr. 3. 23:03
 49/59 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező gyorsan levetette a nevét a kérdésnél.

Na mivan, nem mersz ide írni? Gondolom nincs egy perc időd se, annyi privit kaptál... most legyen nagy a szád.

2014. ápr. 3. 23:09
 50/59 anonim ***** válasza:
De még nem MER...:'D Egyre viccesebbek vagytok. Miért lenne ez merés kérdése? Kinek képzelitek magatokat? Mit tudnátok vele tenni, ami miatt nem kellene mernie?
2014. ápr. 3. 23:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!