Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen az alakom?
2014. jan. 20. 20:26
1/26 anonim válasza:
nekem személy szerint ez a tökéletes, de azért a kóláról szokj le mert sósavat is ihatnál
3/26 anonim válasza:
Jó,nem muszáj a legtökéletesebbre készülnöd,elégedett lgéy magaddak így,szerintem más is vágyna ilyen alakra:)
4/26 A kérdező kommentje:
Szerencsére utálom a kólát :D
2014. jan. 20. 20:31
5/26 anonim válasza:
Semmi baj nincs ezzel de a második képen láttam valamit az oda nőt a válladra vagy az egy kinövés esetleg az adams familyből izé?
6/26 anonim válasza:
Oké, egy kicsit mozoghatsz nyugodtan még, de tetszik! Azaz tetszel :).
7/26 anonim válasza:
talán még belefér, de ennél ne tovább!!
8/26 A kérdező kommentje:
Persze, nekem is van hézi Addams-family kezem :D Mozogni amúgy eljárok (aerobik heti 2x, otthon tornázom mellé) de azért szeretm a finom ételeket is :)
2014. jan. 20. 20:33
10/26 anonim válasza:
szerintem ne változtass,nekem egy ilyen testre leesik az állam, gyönyörű és igazán jó a szex ha nem érzek minden csontot... 1. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!