Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"És ha szeretné így növelni az önbecsülését, akkor mi van?"
Az, hogy ennyire életképtelen.
Te kis erkölcsös nethuszár.
1. Úgy beszélek vele, ahogy akarok, ezt nem te mondod meg. Sajnálom, ha neked, és neki is fáj az igazság.
2. Felesleges védened, csak mert kint van egy melltartóban meg a tangabugyiban. Elképzelve téged, most gondolom a bal kezeddel vered a farkad erre a két kis képre, jobb kezeddel meg gépelsz.
" Úgy beszélek vele, ahogy akarok, ezt nem te mondod meg. "
Én tudom, hogy nem szabhatom meg, de én is akkor mondom el, amikor csak kedvem tartja, hogy egy utolsó hulladék ember vagy. :) Hiába magamutogató, és buta (már ha tényleg így akarja összekaparni az önbecsülését), te még sokkal alatta vagy emberileg a megnyilvánulásaid alapján. De nem tudom, hogy minek magyarázok, látszik, hogy csak kötekedni jársz ide. Az, hogy valaki nem veled ért egyet, nem jelenti egyből azt, hogy te az "igazat" mondod, neki meg fáj. Erre is gondolj néha, ha eddig nem tetted!
" Elképzelve téged, most gondolom a bal kezeddel vered a farkad erre a két kis képre, jobb kezeddel meg gépelsz."
Érdekes elképzelés egy nőről. :)
persze hülyeség kitenni ennyi képet, meg magamutogató is... de ezért miért kell vele úgy beszélni mint egy rühes kutyával? nem értem én sem. a többi képet 1-2 éve tette ki, és most 18 éves. nincs még neki stabil énképe, önbizalma, és visszaigazolást akar. ezzel senkinek sem tesz rosszat, szóval elég nagy primitívségre vall gyalázni és leszólni az alakját (ami még egész kis csinos is).
20/F
Hogy valakinek ne legyen 18 evesen onkepe, azert az ciki, foleg h az egyik kepe ala azt irta h az arca is szep. A ketto elentmond egymasnak.
Amugy eleg lapos vagy. Amugy miert van olyan erzesem, hogy f.aszhianyod van es azert mutogatod itt magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!