Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon mit érez? Lehet hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit érez? Lehet hogy csak játszik? (17/L)

Figyelt kérdés
Egy osztálytársamrol van szo. A suliban ha van rá alkalom és uncsi az ora szemezunk, szonélkul komunikálunk, stb. De van olyan mikor oda jon hozzám és beszélget, de van amikor nagyon eroszakos, megszorítja a kezem, lefog, ienek. Hiába mondom neki h fogd már fel h eros vagy és ez fáj. És ha megkérdem tole h miért csinálja ez, az a válasz h "csak szeretetbol". Nemtudok belole kijonni. Állítolag h teccik neki egy 2 évvel idosebb csaj, de kozben flortol egy másik osztálytársammal is. És még egy-két éve igen osszeakart jonni velem. Mikor szemezunk annyira megtudom kívánni h arra nincs. Hogy kérdezzem meg tole h most mit akar, de valami olyan modon h tudja h nem akarok semmit se(Max lehívnám "beszélgetni"). Mert lehet h csak hulyul...
2009. dec. 19. 00:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát ha csak "hülyül" akkor nem kell vele foglalkoznod, ha meg akar tőled valamit akkor is neki kéne lépnie. De lehet azt hiszi, hogy te oda vagy érte, legyél távolságtartóbb, esetleg ismerkedj másokkal, ha akar tőled valamit féltékeny lesz és rájön arra, hogy kellesz neki. Ha meg nem kellesz neki, akkor nem lesz semmi.
2009. dec. 19. 00:34
 2/2 anonim ***** válasza:
húh, szerintem ne foglalkozz ilyen kis balgatag fiúkkal:D hiába hajt rád, ha még 2 csajjal kever, nemdebár? úgy értem, ezek után nem is esélyes nálad, nem? leírtak alapján én hagynám őt, nem is keresném a társaságát. így 1-2 hét múlva le szoktak állni a fiúk
2009. dec. 19. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!