Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon játszik velem?
Figyelt kérdés
1 éve ismerjük egymást, amióta megismertem beleszerettem. A kedvébe jártam mindig, próbáltam mindig mosolyt csalni az arcára, majd mikor elmondtam, hogy mit érzek azt mondta neki ehhez idő kell. Azóta felköszöntöm minden egyes alkalomkor, legtöbbet én keresem, olyankor mindig azt mondja, hogy így hiányzom, úgy hiányzom stb... de igazából nem érzem azt, hogy érdekelném. Lehet csak arra vagyok jó neki, hogy elhalmozzam ajándékokkal, felvidítsam, keressem. Utoljára Valentin napra küldtem neki ajándékot, meg nőnapra képeslapot és azóta is keresem, de nem válaszol... Biztos én vagyok a hülye. (22 éves fiú vagyok)
2011. máj. 17. 23:46
1/10 Max9009 válasza:
Rendes embernek tünsz, de egyben nagyon naiv vagy.Szinte minden nőnek van egy tipikus "filmbéli fiúbarátja" akinek az udvarlása jól esik de semmi több.Mond meg neki adjon egyenes választ mert neked ez igy nem jó, hisz ez a "nekem idő kell" szöveg a mai világban tudjuk mit jelent....Fel a fejjel;)
2011. máj. 17. 23:52
2/10 anonim válasza:
Szórakozik veled. Nem így kell bánni egy nővel, erre nincs igény.
2011. máj. 17. 23:52
3/10 A kérdező kommentje:
Lehet az a baj, hogy régimódi vagyok ilyen téren... Szeretek udvarolni, vacsorát készíteni, elvinni bárhova... De úgy nézem ez a mai világba már nem "menő"...
2011. máj. 17. 23:54
4/10 napietus válasza:
egy régi, de hasznos tanács: ne fuss olyan szekér után, ami nem akar felvenni! írj neki továbbra is a születés- és névnapján, de ne küldj ajándékot, csak írj. ha akar, válaszolhat, ha nem, nem. és vedd észre, hogy nem csak neki kezdődik 2-essel a személyi száma ebben az országban :)
2011. máj. 17. 23:54
5/10 napietus válasza:
jól udvarolsz, csak nem jó helyen kopogtatsz. ha ő is így érezne, ahogy Te, akkor már rég nyert ügyed lenne. de ez úgy tűnik, jelenleg nem így van.
2011. máj. 17. 23:56
6/10 A kérdező kommentje:
2. kommentelőtől kérdezem, hogy akkor mire van igény manapság? Mert nekem az nem megy, hogy bemegyek egy szórakozó helyre odamegyek valami részeg kis 14-17 léves csajhoz és elviszem ****. Legalábbis én ezt vettem észre...
2011. máj. 17. 23:59
7/10 anonim válasza:
figyi csak: ez legyen a tanulás. Hasznos ez, mert mások ha mondják, nem hiszed el. Egyszerűen nem érdekled, jópofizik max néha. Sz*rd le de rendesen, és állj tovább. Hidd el, nem fog keresni többet, hogy hova lettél. Ennek így kell lennie. Az időt ne pazarold plátói szerelemre, nem vezet az sehova.
2011. máj. 18. 00:17
8/10 anonim válasza:
ebből most legalább tanultál! kb a lábtörlője vagy! ha épp olyan kedve van akkor elővesz, hagyja hogy kedveskedj vele, hogy ajándékkal meglepd majd az első jóképű fa*szit akinek jó szövege van leszopja a diszkó wc-jében. én a helyedben nagyívben elkerülném az ilyent, bár úgyis talál magának új játékot amivel szórakozhat, de legalább ne te legyél az.
és igen baromi nagy hülye vagy! de 2 évvel ezelőtt én is ilyen hülye voltam, szóval sosem késő.
2011. máj. 18. 08:27
9/10 anonim válasza:
még valami! egyetlen nő sem ér annyit, hogy az ember szomorú legyen miatta! ha egyszer egy nő nemet mond akkor hagyni kell, legyen azzal akivel akar. nem szabad utána még megpróbálni elcsábítani, fölösleges! van épp elég, igaz kevés a normális, de ha leragadsz egy ilyen kis szutyoknál akkor sohasem találsz normális barátnőt aki értékel. helyetted is remélem, hogy ezt a csajt még számtalanszor megcsalják, elhagyják, megbántják, mert nem érdemel mást! ilyenkor az eszedre kell hallgass, a józan ész pedig azt diktálja, hogy FELEJTSD EL! még a nevét is!
2011. máj. 18. 08:35
10/10 anonim válasza:
Szia, 2. kommentelő vagyok. Jó srác vagy, tetszik a hozzáállásod, és amit csinálsz az a mesékben és a romantikus filmekben jól is működik. :P De a valóságban sajnos többnyire semmire nem mész vele. Ezt azért mondom mert én is így csinálom és hát megvan az "eredmény". Pontosan ugyan az mint a te esetedben. Hogy mire van szükség? A nőket az érzelmeik vezérlik, meg kell tanulnod hatni az érzelmeikre, amihez jó beszélőke kell. Nagydumás jófejcsávónak kell lenni. Kb ennyi röviden... Nekem ez nem megy, nincs olyan szövegem amivel leveszem a nőket a lábukról, csak bízom benne hogy egyszer találok valakit akinél működik a jelenlegi módszerem.
Erre a lányra meg ne pazarold az idődet, csak kihasznál téged. Nem szép tőle...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!