Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz lenne, ha a csaj 23 éves, a fiú pedig 16? Nem járnék vele, inkább csak szexre gondoltam.
Felfigyeltem a szomszéd kissrácra... :D Gáz tudom,nagyon,de olyan cuki.
Viszont aggaszt a dolog abból a szempontól ,hogy ugye szinte láttam őt felnőni,ami elég kellemetlen.
(Nem hangzik túl szépen,de ha ő is benne lenne,csak "múlatnám vele az időt"..)
Inkább az a baj, amit a lekében rombolsz majd.
Az, hogy ezután nem társat, hanem dugópajtit keres majd ő is - mert ezt tanulta tőled.
#52: egyrészt ez nem igaz - de nagyobb baj, hogy nem is számít.
Ugyanis itt arról van szó, hogy itt mi fog történni, és nem arról, hogy mások mit szeretnének maguknak.
Továbbra is azt mondom, hogy ha egy 16 éves ember első szexuális élménye egy érzelem nélküli dugás (mármint a másik ember részéről nincs érzelem) - az igencsak nem használ utána a lelkének, szexuális beállításainak, semminek. Az önbizalmának is csak addig, amíg el nem hagyja a dugótársa, és rá nem jön, hogy más lányok nem ilyenek.
Ebből aztán később is bonyodalmak lehetnek: pl. ezután már csak ilyen lányokat keres, másokkal nem jön ki, stb.
A kutyát nem érdekelné a kérdező, ha 80 éves partnert keresne, vagy 20 évest.
Miért?
Te tudod, hogy hányadik élménye lesz?
Ha tudod, akkor miért nem írtad meg - ha nem tudod, akkor miért írod most ezt?
Tényleg elgondolkodhatnál azon, hogy vajon a fiúnak használ-e ez az akciód? Akárhányadik élménye is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!