Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz lenne, ha a csaj 23 éves, a fiú pedig 16? Nem járnék vele, inkább csak szexre gondoltam.
Felfigyeltem a szomszéd kissrácra... :D Gáz tudom,nagyon,de olyan cuki.
Viszont aggaszt a dolog abból a szempontól ,hogy ugye szinte láttam őt felnőni,ami elég kellemetlen.
(Nem hangzik túl szépen,de ha ő is benne lenne,csak "múlatnám vele az időt"..)
Szerintem csak van fantáziám.:)
Egyébként,nyilván mindennek megvan a maga pszichológiája,de nem látok összefüggést aközött,hogy egy 23 éves lánynak tetszik egy 16 éves fiú ,és ezért az már csak csúnya lehet.
Ne haragudj,de ez elég gyenge eszmefuttatásra vall...
Ha tudni akarod,-nem mintha rád tartozna,de,ha már megkérdezted- szeptemberben szakítottam a barátommal...
Én nem azt mondom,hogy ez az etalon,amit követni kell és ilyen korkülönbségek kellenek egy kapcsolatba,de olyan tipikus ez, és jól megmutatja,hogy kinek mi a "normális".Miért csak az az elfogadott?
Látod,már megint álatalánosítasz...:)
De hagyjuk szerintem,mert mi nagyon nem egyformán gondolkodunk.
Atyaég... na te vagy a beteg!:D
Abba bele sem gondolsz,hogy mondjuk a kissrác ,már egész férfias kezd lenni és mondjuk nem 16-nak néz ki?
...
Egy 8 éves kisfiúra így nézni?? Szó szerint megfordult most a gyomrom.A 23 évem alat még soha nem juttot ilyesmi az eszembe,neked viszont mégis megszületnek ilyen gondolatok a fejedben .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!