Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz lenne, ha a csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz lenne, ha a csaj 23 éves, a fiú pedig 16? Nem járnék vele, inkább csak szexre gondoltam.

Figyelt kérdés

Felfigyeltem a szomszéd kissrácra... :D Gáz tudom,nagyon,de olyan cuki.

Viszont aggaszt a dolog abból a szempontól ,hogy ugye szinte láttam őt felnőni,ami elég kellemetlen.

(Nem hangzik túl szépen,de ha ő is benne lenne,csak "múlatnám vele az időt"..)

2014. ápr. 1. 23:47
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
78%
Hát de hogy lehet felizgulni egy 16 éves gyerekre 23 éves nő létedre? Minden oké? Hagyjuk a mellébeszélést, igen ez baromi gáz. Legalább annyira mintha a fiú lenne 23 a csaj 16... Bár ez még annál is gázabb szerintem. És még odaírod hogy cuki meg láttad felnőni... Atyaisten:)
2014. ápr. 2. 00:12
 12/61 A kérdező kommentje:

Szerintem csak van fantáziám.:)

Egyébként,nyilván mindennek megvan a maga pszichológiája,de nem látok összefüggést aközött,hogy egy 23 éves lánynak tetszik egy 16 éves fiú ,és ezért az már csak csúnya lehet.

Ne haragudj,de ez elég gyenge eszmefuttatásra vall...

2014. ápr. 2. 00:17
 13/61 anonim ***** válasza:
77%
Mert nem így van? Az k*rvára kivan zárva, hogy egy szexi gyönyörű "bombázó" 23 éves lány egy 16 éves fiúra fantáziáljon éjszakánként. Hamarabb kinézem egy olyan lányból ezt, akinek vajmi kevés pasija volt eddig és annyira kielégítetlen, hogy kicsit elferdült a szexuális fejlődése, és már egy 16 évesre is rámozdulna. Mióta nem volt pasid? Nem muszáj válaszolnod, de ha jópár éve, akkor nekem van igazam.
2014. ápr. 2. 00:24
 14/61 anonim ***** válasza:
Ja és hogy az eszemfuttatásom leegyszerűsítsem: a 23+ éves pedofil hajlamú férfiak se adoniszok akik a "cuki" megrontható lányokra buknak, ahogy a nők sem.
2014. ápr. 2. 00:28
 15/61 A kérdező kommentje:

Ha tudni akarod,-nem mintha rád tartozna,de,ha már megkérdezted- szeptemberben szakítottam a barátommal...

Én nem azt mondom,hogy ez az etalon,amit követni kell és ilyen korkülönbségek kellenek egy kapcsolatba,de olyan tipikus ez, és jól megmutatja,hogy kinek mi a "normális".Miért csak az az elfogadott?

2014. ápr. 2. 00:31
 16/61 anonim ***** válasza:
Hát egy biztos ha a cukifiúnak bejössz megalapoznád az életét. :D Mekkora császár lenne a suliba menőzhetne.
2014. ápr. 2. 00:32
 17/61 A kérdező kommentje:

Látod,már megint álatalánosítasz...:)

De hagyjuk szerintem,mert mi nagyon nem egyformán gondolkodunk.

2014. ápr. 2. 00:33
 18/61 A kérdező kommentje:
Igen,lehet,hogy élvezné helyzetet.:D
2014. ápr. 2. 00:36
 19/61 anonim ***** válasza:
9%
Érdekes, ha a fiú lenne 23 és a lány 16 már mindenki jönne, hogy roh-dt pedofil! Furák az emberek, szomorú, hogy mindig a lányokat kell védeni, pedig emberek itt is pedofília van, ugyanúgy, mint ahogy a szegény 23 éves srácokat is elítélitek! Sajnos a kérdező pedofil és addig örüljünk, amíg csak ezt a 16 éves fiút rontja meg és nem egy 8 éves kisfiút például...
2014. ápr. 2. 00:43
 20/61 A kérdező kommentje:

Atyaég... na te vagy a beteg!:D

Abba bele sem gondolsz,hogy mondjuk a kissrác ,már egész férfias kezd lenni és mondjuk nem 16-nak néz ki?

...

Egy 8 éves kisfiúra így nézni?? Szó szerint megfordult most a gyomrom.A 23 évem alat még soha nem juttot ilyesmi az eszembe,neked viszont mégis megszületnek ilyen gondolatok a fejedben .

2014. ápr. 2. 00:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!