Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz lenne, ha a csaj 23 éves, a fiú pedig 16? Nem járnék vele, inkább csak szexre gondoltam.
Felfigyeltem a szomszéd kissrácra... :D Gáz tudom,nagyon,de olyan cuki.
Viszont aggaszt a dolog abból a szempontól ,hogy ugye szinte láttam őt felnőni,ami elég kellemetlen.
(Nem hangzik túl szépen,de ha ő is benne lenne,csak "múlatnám vele az időt"..)
Az csak a jogi szabályozás, hogy 14 év alatt bűncselekmény... Az meg egy másik dolog, hogy egy 16 éves fiút egy felnőtt nőnek megrontani az megrontás és ha nem is szigorúan vetten pedofília, de erkölcstelen.
És arra nem is gondol a Kérdező, hogy milyen torzulást okoz a srác lelkében.
Hú...hát sok válasz született még.:)
Nem tudok,és nem is szeretnék az összesre reagálni.
Mindenesetre köszönöm a "védelmező" válaszokat.Nem gondoltam volna,hogy ilyen lavinát indítok el ezzel a kérdéssel.Igazából meg sem lepődök,hogy sokan ennyi alapján ítélnek meg valakit... Valahol viszont oké,mert végül is én adtam ezzel támadási felületet.
Nem tudom,azzal még nem volt gondom,hogy ne kellenék az én korosztályomnak,vagy akár az idősebbeknek.
Az ,hogy megtetszett egy 16 éves srác,nem azt jelenti,hogy vele képzelem el az életemet és benne látom a potenciális jelöltet,az elkövetkezendő életemre nézve.
EMBEREK ez csak szex,meg szórakozás! :D Azt szerintem meg majd ő eldönti ,hogy akar -e valamit,vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!