Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz lenne, ha a csaj 23 éves, a fiú pedig 16? Nem járnék vele, inkább csak szexre gondoltam.
Figyelt kérdés
Felfigyeltem a szomszéd kissrácra... :D Gáz tudom,nagyon,de olyan cuki.
Viszont aggaszt a dolog abból a szempontól ,hogy ugye szinte láttam őt felnőni,ami elég kellemetlen.
(Nem hangzik túl szépen,de ha ő is benne lenne,csak "múlatnám vele az időt"..)
2014. ápr. 1. 23:47
41/61 anonim válasza:
# 38 Én nem látok itt semmi férget. Ja, hogy rám céloztál volna? Hát figyelj, aki ennyire szétakarja tenni a lábát egy gyereknek, akkor az nyugodtan célozhat magára is.:))
42/61 anonim válasza:
Tehát bocsika ha nem veszem a szívemre a férgezést olyantól aki egy kis olcsó lotyó.:DDD röhej
43/61 A kérdező kommentje:
Persze ,az vagyok. :D
Az előző válaszok meg,megnevettettek ,tényleg! :)
2014. ápr. 2. 13:30
44/61 anonim válasza:
Ennek örömére megyek megdugni egy 15 éves kiscsajt. 22/F. Ha egy nő megteheti, akkor a férfi is. Viszlát barmok.
45/61 anonim válasza:
Ilyen korban a fiúknak csak a dugason jár az esszé. Te tennék neki nagy sziveseget ha "megrontanad". Ennyi idős korba a haverjaimmal mindig erről almodoztunk hogy egy tapasztaltabb nő "megront" minket. És már csak egy utolsó kérdés: AZ EN KOROMBA MIERT NEM VOLTAK ILYEN FEHERMAJU NOK?!
46/61 anonim válasza:
Ja és az elobihez megjegyezném hogy mi már 12 évesen erről fantazialtunk. Úgy hogy a 16 éves az már bőven eretnek számít.
47/61 A kérdező kommentje:
:D
Igen ,szerintem sem sírná el magát...
2014. ápr. 2. 14:18
48/61 anonim válasza:
Mondjuk a végére leszek kivancsi hogy mi sül ki belőle. Sajnos vannak olyan begyepesedet szülő aki ezt rosszul viselik. Mondjuk az enyémek úgy is leszartak volna ha ez 16 évesen megtörtént volna velem.
49/61 anonim válasza:
Szerintem meg bottal se fog hozzád nyúlni mert dagadt vagy.
50/61 A kérdező kommentje:
Bocsi,de olyan jókat mosolygok ezeken a kommenteken,főleg az utolsón.:D
Biztosan sokan próbálnak találgatni,hogy hogy nézek ki,ez olyan vicces.:)
2014. ápr. 2. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!