Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz vagyok? 26f
Figyelt kérdés
Egyedülálló lettem.... de nagyon szeretnék egy szép feleséget aki tényleg ott volna mindig velem és szeretnénk egymást. Szeretnék egy babát is. Olyan mintha sose lesz egy meghitt, nyugodt családom. Valaki beszélgetne velem erről?2014. márc. 30. 20:54
11/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz.Ismerek veled egykorú férfiakat akik szintén már családot szeretnének
12/16 A kérdező kommentje:
Érett vagyok lehet, de nincs érett senkim se... minden álmom romba dőlt.... Szerintem fontos a család nagyon és jó dolog, de csak akkor, ha a felnőttek nem hanyagolják el egymást. Én megtanultam már és vége lett a párkapcsolatomnak, ha akkor jobba oda figyelek akkor nem volna ez most.. most egy korábbi kapcsolatomról beszélek.. na mindegy. Csak sok idő a család... mindent előlről kell kezdeni. Ismerkedni, randizni, össze jönni, költözni... ááááá sok év ez.
2014. márc. 30. 21:23
13/16 anonim válasza:
Nem olyan sok év az. A lányok szeretik az ilyen felelősségteljes férfiakat,ezért nem kell sokáig várnod.:)
14/16 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy egyes lányok miért nem akarnak esküvőt?! Tudom, hogy az csak egy papír és nem az köti össze az embert! De szerintem sokkal jobb dolog az, hogy a szívem választottját így mutatom be az ismerőseimnek "Bemutatom a feleségem, XY-nak hívják!" Sokkal szebben hangzik mintha azt mondanám, hogy párom vagy élettársam, nagyobb rang szerintem. Meg azért egy esküvő az mégis csak egy szép nap.. és erről a dologról lemaradni az életben az szerintem hatalmas bűn! Persze pénzbe kerül, de meg lehet olcsón is oldani! És, ha mindketten dolgozunk akkor szerintem össze tudnák gyűjteni 300 ezer ft-ot! Pl 15 fős szűk vendég körrel!
2014. márc. 30. 21:46
15/16 anonim válasza:
Nem vagy gáz, elvileg ez az élet "normális" rendje. habár én idősebb és nő létemre unalmasabb életet el sem tudnék képzelni magamnak, de hát nem vagyunk egyformák.
16/16 A kérdező kommentje:
Egy jó házasság lehet izgalmas is, csak a feleknek ezt tudni kellene kezelni... sokan elsíklanak egymás mellet és annyi sincs már, hogy odaböfög az egyik a másikhoz. Ilyenkor vannak a félrelépések... én megtanultam... ha ismét szerelmes leszek akkor nem fogom engedni, hogy a kapcsolat kicsusszon a kezemből!
2014. márc. 30. 21:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!