Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szoktatok csinálni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szoktatok csinálni, ha elutazik 1-2 éjszakára a párotok?

Figyelt kérdés
Van olyan, amit csak akkor tudtok csinálni, ha ő nincs ott?
tegnap 15:32
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
69%
Előveszem a játékszereimet.
tegnap 15:33
 2/21 anonim ***** válasza:
88%

Semmi extra

Olyan az elet mint mikor itthon van. Nem vagyunk osszenove igy nem olyan magy solog ez nalunk.

tegnap 15:35
 3/21 anonim ***** válasza:
86%

Semmit. Illetve kb ugyanazt, mint nélküle.

Olvasok, sorozatot nézek vagy játszom.

tegnap 15:38
 4/21 anonim ***** válasza:
85%
Nincs olyan, amit ne tudnék mellette csinálni.
tegnap 15:39
 5/21 anonim ***** válasza:
10%

Max akkor nincs velem ha mosolyszünet van, összevesztünk.

Olyankor "leeresztek".

Végre csak alszok végre aludhatok végre nem kell toppnak lennie a lakásnak, nem kell megszállottam borotválnom huvelyöblítenem, meg térdepelnem se, meg rajta ugrálni, lehetek pattanásos nem kell takargatnom szellőzhet a bőröm, végre gyk-zhatoook!(az összes pasim tiltja kiborul attol ha gyk-zom, különben folyamatos és egyre "véresebb" balhék vannak belőle, ez valamiért a haláluk), aztán mikor valahogy elkezdenm meghallani hogy olyan csendes a lakás, kezd hiányozni, (ami ritka mert még egész éjjel is képes balhézni videocseten zaklatni hívogatni fenyegetni dühöngeni), szóval nehezen de van egy szakasz amikor full üresség és csend lesz az életemben, dehát olyankor kérés nélkül is megjelenik rámszáll újra.

tegnap 15:39
 6/21 anonim ***** válasza:
61%
Sokkal nyugodtabb nélküle a reggel, nem kell reggelit készíteni, nem siettett. Este nyugodtam tudok olvasni , rendelhetek bármilyen vacsorát, ehetek , ihatok kedvemre. Olyan filmet nézhetek amilyet akarok.
tegnap 15:45
 7/21 anonim ***** válasza:
10%

Folyt Legutóbb azon borult ki mikor itthon vagyok hogy vmi netu pamut raadásul lyukas szakadt leggingsben vagyok, hogy kválkodom biztos pasizhatnékom van. Majd' bele őrült ha külön vagyunk egy szakadt leggingsbe hogy én abba vagyok otthon..

És akkor nyugtassam meg..

tegnap 15:47
 8/21 anonim ***** válasza:
15%
5 es 7 voltam.
tegnap 15:47
 9/21 anonim ***** válasza:
65%
Mi alapból sem vagyunk minden nap egymás seggében. Szükségünk van énidőre, mikor csak elvagyunk magunkban, vagy a barátainkkal. Szóval nekem az az 1-2 nap simán azzal telne, amivel máskor is. Lemennék edzeni, vagy olvasnék, kutyáznék, filmet néznék, átmennék egy barátnőmhöz vagy ilyesmi.
tegnap 15:50
 10/21 Noren1989 ***** válasza:
59%
Akkor tudok a macskàimat ölelgetve aludni. Tudod, néha jó egy szőrös kis tàrsat magadhoz ölelni hajnalban.
tegnap 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!