Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szoktatok csinálni, ha elutazik 1-2 éjszakára a párotok?
Semmi extra
Olyan az elet mint mikor itthon van. Nem vagyunk osszenove igy nem olyan magy solog ez nalunk.
Semmit. Illetve kb ugyanazt, mint nélküle.
Olvasok, sorozatot nézek vagy játszom.
Max akkor nincs velem ha mosolyszünet van, összevesztünk.
Olyankor "leeresztek".
Végre csak alszok végre aludhatok végre nem kell toppnak lennie a lakásnak, nem kell megszállottam borotválnom huvelyöblítenem, meg térdepelnem se, meg rajta ugrálni, lehetek pattanásos nem kell takargatnom szellőzhet a bőröm, végre gyk-zhatoook!(az összes pasim tiltja kiborul attol ha gyk-zom, különben folyamatos és egyre "véresebb" balhék vannak belőle, ez valamiért a haláluk), aztán mikor valahogy elkezdenm meghallani hogy olyan csendes a lakás, kezd hiányozni, (ami ritka mert még egész éjjel is képes balhézni videocseten zaklatni hívogatni fenyegetni dühöngeni), szóval nehezen de van egy szakasz amikor full üresség és csend lesz az életemben, dehát olyankor kérés nélkül is megjelenik rámszáll újra.
Folyt Legutóbb azon borult ki mikor itthon vagyok hogy vmi netu pamut raadásul lyukas szakadt leggingsben vagyok, hogy kválkodom biztos pasizhatnékom van. Majd' bele őrült ha külön vagyunk egy szakadt leggingsbe hogy én abba vagyok otthon..
És akkor nyugtassam meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!