Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szoktatok csinálni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szoktatok csinálni, ha elutazik 1-2 éjszakára a párotok?

Figyelt kérdés
Van olyan, amit csak akkor tudtok csinálni, ha ő nincs ott?
tegnapelőtt 15:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
69%

Noren, ez nagyon aranyos válasz. :)

Ugyanazokat szoktam csinálni ha nincs otthon, mint amikor igen. Maximum egy picit többet olvasok, de ennyi.

tegnapelőtt 16:40
 12/22 anonim ***** válasza:
85%
Tovább maradok fent tőzsdézni.
tegnapelőtt 16:41
 13/22 anonim ***** válasza:
74%
Végre tervezhetem az életem jövőm nélküle. Van levegőm.
tegnapelőtt 16:54
 14/22 anonim ***** válasza:
75%
Semmi olyan nem lenne.
tegnapelőtt 17:04
 15/22 anonim ***** válasza:
69%
Reménykedek hogy ott is marad.
tegnapelőtt 17:08
 16/22 A kérdező kommentje:
Milyen sok boldog kapcsolat van a világban :D
tegnapelőtt 17:11
 17/22 anonim ***** válasza:
71%

:D

+1

Kb mint a reszkessetek betörőkben 1 a kissrác, amikor rájön hogy nincs otthon az egész család és buli vaaaan:)

tegnapelőtt 17:20
 18/22 anonim ***** válasza:
47%
Tutira nem jönne haza akkor mennék a szeretőmhőz. 46F
tegnapelőtt 17:22
 19/22 anonim ***** válasza:
Nálunk nincs olyan "titkos" dolog, amit a másik nélkül csinálunk. Én például simán borotválok előtte lábat is, ha itt az ideje. Ha valaki kiábrándul az ilyen hétköznapi dolgoktól a másikból, akkor nem is voltak egymáshozvalók.
tegnapelőtt 18:50
 20/22 anonim ***** válasza:
60%

Negyedévente elmegy 1-1 hétre céges hétre külföldre (amúgy távmunkában dolgozik, ilyenkor találkozik egyedül kollégákkal), szóval olyankor egyedül vagyok a gyerekekkel. Egy ilyen alkalommal vezettük be a csütörtök esti Apa-váró pizzázást és bulizást, ami azóta családi hagyománnyá vált, akkor is, amikor a férjem itthon van, most már a csütörtök a "bulieste" :)

Egyébként semmi különöset nem csinálok. Elaltatom a gyerekeket, és utána olvasok, sorozatot nézek, mikor mit. Nem igazán van lehetőségem kirúgni a hámból ilyenkor :D Én akkor bulizok, amikor itthon van, akkor van kire bízni a gyerkőcöket :D

tegnapelőtt 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!