Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz vagyok? 26f
Figyelt kérdés
Egyedülálló lettem.... de nagyon szeretnék egy szép feleséget aki tényleg ott volna mindig velem és szeretnénk egymást. Szeretnék egy babát is. Olyan mintha sose lesz egy meghitt, nyugodt családom. Valaki beszélgetne velem erről?2014. márc. 30. 20:54
1/16 anonim válasza:
Nem. Sokan szeretik az ilyen családcentrikus pasikat.
2/16 anonim válasza:
Férfiaknál elég ritka ez hogy ennyi idősen ilyen hamar már erre vágynak, korán megértél rá, mert a férfiak többsége 30+ -san gondolja ezt.
3/16 anonim válasza:
Én is erre vágyom, de nem most szeretném, majd 5-8 év múlva.
18/f
4/16 A kérdező kommentje:
Az engem nem érdekel! Én szeretnék már.. de persze nem az unalmas házasság volna, hogy mint két idegen..
2014. márc. 30. 20:56
5/16 anonim válasza:
Nem vagy gáz, csak kicsit kétségbeesett. Jelenleg nem látod a fényt az alagút végén, de nyugi még csak 26 éves vagy! Csak az elkeseredettség beszél belőled.
Most inkább koncentrálj magadra, felejts el az ex-ed.
6/16 A kérdező kommentje:
Kétségbe vagyok esve... beszéltünk arról is, hogy ebben az évben vagy legkésőbb jövőre, lehetet volna gyerek is. :(
2014. márc. 30. 20:58
7/16 anonim válasza:
2: Pedig én mindig is azt hittem, hogy 18-20 évesen már jó lenne gyerek.:D Régen... Csak rájöttem ez nem így megy, mert tanulni is kéne.:P De majd jó LENNE 30 alatt... :S:)
8/16 A kérdező kommentje:
Szerintem tök boldog lennék. Várna a kedves feleségem otthon amikor megyek haza melóból és oda jönne hozzám mindig az ajtóhoz és megcsókolna, megölelne én persze viszonzom és megkérdi milyen napom volt, hogy vagyok, kérek e enni?! Közbe mennék be szobába, felvenném a gyereket megdajkálnám és közben úgyan úgy törödnék a kedvesemmel... egésznap együtt volna a család... na mindegy :(
2014. márc. 30. 21:02
9/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Érett férfi vagy.:)
10/16 anonim válasza:
beléd szerettem! *-*
viccet félre téve, ne izgulj! lesz feleség, gyerkőc, család, minden meglesz. még fiatal vagy! :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!