Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, szoktatok otthon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szoktatok otthon meztelenül tornázni? Ha igen, milyen gyakorlatokat szoktatok csinálni?

Figyelt kérdés

Aki akar, írhat kort is.

Köszönöm a válaszokat!

2014. márc. 23. 17:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Már lassan 2 éve jógázom, és kb fél éve szinte mindig teljesen pucéran. Nagyon jól esik, sokkal jobban ki tusok kapcsolni, és semmi nem zavar :)

18/L

2016. dec. 4. 16:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Ew... nem hangzik higiénikusan.
2016. dec. 4. 16:23
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyújtások, felülés, fekvőtámasz, kézenállás stb.. ilyesmiket általában meztelenül szoktam. Van egy futópadom azon is mindig meztelenül futok. Általában egy cipőt felszoktam venni mert így nem csúszok el és biztonságosabban tudok mozogni, de ezenkívül semmi más ruha nincs rajtam. Ha hűvösebb van akkor szár tornaruhát szoktam felvenni elsősorban hogy a lábaim szabadok legyenek teljesen, de ennyi kb.

Egyszer úszni is úsztam meztelenül, amikor uszodában dolgoztam és zárás után nekünk dolgozóknak időnként megvolt engedve hogy úszhattunk amikor nem volt persze épp munka az adott medencénél. Na akkor poénból kipróbáltam a meztelen úszást mert fürdőruha nem volt nálam éppen, és nagyon kívántam az úszást, de ennyi.

2023. aug. 30. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!