Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi miért gondolja azt, hogy a nőknek könnyű olyan párt találni, amilyet szeretnének?
32#
Azt nem tudom, hogy a verés hogy hat a nőre pontosan, mert én sosem csináltam. Viszont nem szoktam kiszolgálni, nagy figyelemmel elárasztani a nőket. Én nem veszek virágot, nem segítem le a lépcsőn, és nem árasztom el szerelmi vallomásokkal. Nem vagyok egy lovag típus. Mégis: volt már hogy a nő hozzám jött vissza, mert a másik pasi szerette, imádta, dícsérte egyfolytában. És akkor még a csaj mondta rá, hogy milyen hülye. Egy haverom megint nagy romantikus lélek, könnyen be is csajozik, de kapcsolaton belül a csajok ott szívatják, ahol érik. Egyáltalán nem jön be a csajoknak hosszú távon a kedves pasi.
Talán a verekedős pasi felnagyítása egy kicsit túlzás, de még az ilyen állatok is kapnak nőt rendesen. Gondolom az ostobább nők ösztönei azt súgják, hogy az agresszív pali majd megvédi. A nők alapvetően ösztönlények.
33: Valóban. Ez bizonyítja, mennyi ostoba van közöttük.
A kedves meg sokszor egyenlő a lúzerrel náluk.
Az ilyeneken szoktam röhögni, mert 100%ban tudom, hogy mennyit fognak szopikázni az életben :D
Még szerencse, hogy nem mind ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!