Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek több lehetőségük van párkapcsolat, ill. más területeken?
Mostanában elgondolkoztam azon, hogy a nőknek a mai világban több lehetőségük van bármiben mint egy hétköznapi férfinak. Kezdetben gondolok itt a párkapcsolatok kialakításának lehetőségére. Abban szerintem mind egyet értünk, hogy egy párkapcsolat összejöjjön azt MINDIG a NŐ fogja eldönteni, hogy lesz-e kapcsolat vagy sem mert ugye a legtöbb nő válogathat a férfiak közt és a férfiaknak kell egymással versengeni. Aki meg nem tudja fel venni a kesztyűt (pl. önbizalom hiányos, nyúl szívű, stb.) az egyedül marad, nőt meg viszont nagyon ritkán látni, hogy egyedül maradna mert mindig lesz rá jelentkező, vagy ha nem akkor meg keres valakit HA tényleg nem érzi magát jól egyedül. A másik meg, hogy egy nő kereshet a testével is pénzt. Tudom, tudom, hogy az erkölcsösség, meg az önbecslés itt nagyon bele tud szólni a dolgokba, de amíg lesz férfi a világon, addig mindig lesz aki pénzt adjon a szexért és így ha nem is teljes körűen de valamelyest fenn tudja magát tartani, vagy a gyerekét (ha netán van)a hölgyemény.
Előre is bocsánatot kérek ha netán ezzel a kérdéssel megbántottam valakit, de tényleg érdekelne, hogy van-e igazság tartalma az írásomnak, vagy az egész inkább egy ilyen "süllyedj el fiam de jó mélyre ezek után" megfogalmazás.
szerintem is :-))))
ez sületlenség
de ez bonyolultabb téma mint h itt beszélgetni lehessen róla :-)
Akkor sajnálom. :S
Tényleg nem tudtam, így délután végére jobban megfogalmazni. Talán jobb lett volna ha nem írok inkább semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!