Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az a tanács, hogy "ne görcsölj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a tanács, hogy "ne görcsölj rá, jön az majd magától (szerelem/párkapcsolat) ", nem csak nőknek tanácsolható?

Figyelt kérdés
Egy nőnek könnyű ezt mondania, mert majd a pasi kezdeményez...
2013. máj. 12. 19:51
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Mindenkire vonatkozik
2013. máj. 12. 19:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Mindenkinek mondható.

Csak van aki 1 napot van aki 20 évet is várhat erre.

2013. máj. 12. 19:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, csak nőkre vonatkozik. Egy férfinek be kell próbálkoznia, még akkor is, ha előre borítékolható a visszautasítás, mint pl. az én esetemben, mert én rettenetesen ocsmány, dagadt és alacsony férfi vagyok. De én sem tudok megmaradni nyugton, és próbálok keresni, bár így is úgy is egyedül maradok.
2013. máj. 12. 19:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Ne hallgass az önostorozó arcra, nála ez elvi kérdés :-)

Mindenkinek tanácsolható, annál is inkább, mivel sok párkapcsolat nem is úgy jön létre, hogy az egyik fél jó előre eltervezi és kezdeményez, hanem csak úgy alakul a helyzet, hogy létrejön egy adott helyzet és egyik félnek sem kérdés, hogy mit kell tenni.

Egyébként a nők is kezdeményezhetnek és kezdeményeznek is.

2013. máj. 12. 20:40
 5/7 anonim ***** válasza:
A nők csak akkor kezdeményeznek, ha valaki jól néz ki. Amúgy nem.
2013. máj. 12. 20:49
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Alapvetően arra gondoltam, h-ha elmegyünk valahova, akkor egy lányra átlag 2-en mozdulnak rá, fúkra meg elég ritkán.

2013. máj. 12. 21:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát igen.Jól írta előző válaszoló,csak arra mozdulnak rá aki jól néz ki,vagy aki pénzes.
2013. máj. 17. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!