Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet jó/igazi egy párkapcsolat szerelem nélkül?
Figyelt kérdés
2013. máj. 11. 17:18
1/11 anonim válasza:
Igen, ha szeretet van, és szexuálisan vonzódtok egymáshoz.
2/11 anonim válasza:
persze, mindenki ilyen. csak a filmekben rozsaszin minden
3/11 anonim válasza:
A szerelem egy iszonyatosan múlandó dolog...De a szeretet,a tisztelet és a kedvesség egymással nem.És az is elég egy kapcsolathoz.na meg a jó szex.
4/11 anonim válasza:
szerelem nélkül szerintem nem, akkor ne nevezzük inkább párkapcsolatnak, hisz ha nincs szerelem minkét illető mással is fog kavarni.
5/11 anonim válasza:
3. vagyok megint.Most láttam egy filmet:1. nap,útállak,fordulj fel. 5. nap,sütötten neked sütit. 10.nap,gyere fel hozzám . 12. nap szeretlek.
12,1.nap a pasi épp hogy nem meghal...(nem sokon múlik)
6/11 °°Lucyferia°° válasza:
szerintem nem lehet. unalmas, lapos kapcsolat lesz belõle, kialakul egy nagyon erõs kötõdés amit nehéz szétszedni és a végén menekülnél de nem mégse tudsz... én sajnos belementem egy ilyenbe úgy, hogy semmi szerelmet nem éreztem. azt hittem legalàbb egy kicsi lesz, de nem lett. szerintem jobb elkerülni a szerelem nélküli kapcsolatot
8/11 anonim válasza:
Belementem már ilyenbe. Érdemes kipróbálni tapasztalat céljából. Én is úgy gondoltam, hogy talán az a kivétel leszek a sokből, akinek működik. Ugyanezt a kérdést feltettem akkor itt a gyakorin is. :D
Hááát. Nem működött.
Nagyon nem.
Nem volt jó.
Ilyet még egyszer soha.
Ha nem érzel icipici szikrát sem, akkor abból később se lesz semmi. Azt az ember már az első beszélgetésekkor tudja mélyen, hogy képes lesz-e a szerelemre vagy nem.
9/11 anonim válasza:
Állítólag igen, de nekem nem sikerült. Nekem szükségem van arra, hogy szerelemmel indítsunk egy kapcsolatot és ezt az érzést lehetőleg minél tovább fenntartsuk.
10/11 anonim válasza:
Ja, ha arról van szó, hogy már az elejétől kezdve nincs, akkor azt mondom, hogy nem. Idővel persze elmúlik a szerelem, de ezt a folyamatot végig kell élni szerintem. Kell az, hogy vissza tudj gondolni azokra az időkre, ebből lehet táplálkozni a későbbiekben, akár újra beleszeretni a másikba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!