Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen érzés amikor a pasitokkal mentek autóval?
nem érzed azt hogy ribinek néznek?
olvastam egy ilyen kommentet aztán elgondolkoztam hogy én is mennyit ülök az anyósülésen barátom mellett..
17/l
akkor ribi vagy te is:D
ezt a hülye felfogást...
Hát nézd, vagy egy Forddal, vagy egy Skodaval kocsikázunk, ha kocsikázunk, egyik sem az a tipikus "menő-gyerek-vagyok-apuci-autójával" típus, szóval nem, nem érzem magam ribinek. De egy BMW-ben sem érezném magam annak, mert nem vagyok az.
Egyébként azt érzem, hogy bosszantó, hogy nem én vezetek :D Nagyon szeretek vezetni :)
25N
Ez hülyeség. A nők többsége inkább az anyósülésen ül (bár ismerek olyan párt, ahol csak a feleségnek van jogsija). De ez önmagában nem jelent semmit. Édesanyám is mindig ott ült, feltette a lábát a kesztyűtartóra, elvolt :-) A párom is ha nem ő vezet, akkor ott élvezi, hogy csak bámulnia kell kifejel
Ribinek csak azokat a kikent csajokat szokták nézni, akik egy lehetetlenül nagy autóban ülnek egy öltönyös fickó mellett és szemlátomást a szokásosnál is magasabbra nyomják a melleiket a színváltós szempilláik felé, hogy mindenki lássa, mennyire gazdag fickó k*rja őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!