Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket jobb érzés hallani? "Én IS szeretlek", vagy csak simán "szeretlek"
az én is szeretlekről mindig ez jut eszembe:
Ez olyan butaság, hogy "nyilván az utóbbit, mert akkor magától mondta". Most komolyan, van olyan pár a világon, akik egyszerre mondják ki "szeretlek" ?? A fenét.. Egy telefonbeszélgetés vagy munkába indulás előtt, után, stb.. Mondja az egyik, hogy: "Szeretlek", a másik meg rákontráz, hogy "Én is szeretlek, Édes!" és PONT! Miért gondoljátok, hogy a CSAK szeretlek mögött több érzelem lakozik?? Elmondanám, hogy mindegy, hogyan mondja, a lényeg, hogy őszintén gondolja!!! Szerintem az "én is szeretlek" lehet őszinte érzelmekkel teli, míg a "szeretlek" kamu. (ÉS FORDÍTVA)
Emiatt mennek szét az emberek, hogy minden ilyen apró-cseprő sz.r dologból problémát kreálnak egyesek!
Nőként mondom, ha a párom ilyenen fennakadna, hogy nem azt mondom, hogy "szeretlek", hanem, hogy "én is szeretlek", dobnám ki a kukába..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!