Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért nem kell semmit tenniük egy párkapcsolat kialakításához?
Ugye bár a férfinak "kell", kéne "udvarolni" régimódi hagyományok szerint a nőnek, de a nő nem tudatja, hogy mit akar, hogy tetszik-e neki a férfi vagy nem, a férfinak kell mindent csinálni, először megcsókolni a nőt, a nők meg azt várják, hogy kitaláljuk van-e náluk esélyünk vagy nincs, ha meg odamegyünk akkor fel vannak háborodva, hogy hát mit képzelsz...
Jobb lenne ha megmondanák mit akarnak őszintén.
nincs igazad, gondolom még nem próbáltál nő lenni:DD
a nőnek rengeteg feladata van, csak ezek olyan feladatok amiket nektek nem szabad észrevenni... figyelem felkeltése és megtartása... jó kép kialakítása... randi irányítása a háttérből...több dolog múlik rajtunk mint azt gondoljátok, csak a nők sokkal furmányosabban csinálják, ti nem veszitek észre :)
Úgy bírom, mikor úgy beszél valaki, mintha két fajta ember lenne, férfi és nő. Minden ember más, és erre idővel te is rá fogsz jönni, mihelyst érettebb leszel.
A férfi választ, a nő dönt. Ez mindig is így volt. Egy féfi kiválasztja a számára vonzó személyt, a nő viszont eldönti, hogy akarja-e vagy sem. A nő észreveszi a férfi választásából adódó jeleket, és egy nő viszont jelez a döntéséről. Ez ilyen egyszerű. Ha elég tapasztalatod lesz, akkor rá fogsz jönni, hogy működnek a dolgok.
Nem mondtam, hogy köcsög lenne bárki is.
Szamóca, még is mik ezek a furmányosságok amiket írsz?Irányítani?
Egy nőnek semmit nem kell tenni egy párkapcsolat kialakításához, a férfi csinál mindent, ez így egyoldalú, aki máshogy gondolja, az írja le mit tesz egy nő, konkrétumokat, mert én még nem láttam olyan nőt aki tett is volna valamit.
15:34
És a férfinak mi a biztosíték, hogy tetszik a nőnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!